ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: виїзні перемоги «Іскри» та «Перлини Поділля», домашня – «Колоса»

Спорт 1657
Іскра та Случ, які грали в фіналі Кубка області, знову зустрілися. І знову сильнішою виявилася команда з Теофіполя
Іскра та Случ, які грали в фіналі Кубка області, знову зустрілися. І знову сильнішою виявилася команда з Теофіполя. Фото: з архіву

У фінальній частині обласних змагань зіграні матчі другого туру.

Лише дві команди ще не лише не втрачали очок у фінальному турнірі чемпіонату області з футболу, а й не пропускали голів у власні ворота. Але у фіналі зіграні поєдинки лише другого туру, а попереду – ще три змагальних дні. Та вже після двох турів вже окреслились фаворити.

Так, теофіпольська «Іскра» гостювала в Красилові, де зустрічалася зі «Случем». Теофопільчанам вдалося забити гол наприкінці першого тайму, який став єдиним у цій грі. А відтак «Іскра» виграла 1:0.

А Полонному «Колос» приймав «Оболонь-Чемерівці». Цей матч став найрезультативнішим у турі, адже в ньому було забито чотири голи. І всі вони в ворота гостей. «Колос», вигравши 4:0, очолює турнірну таблицю фінальної частини чемпіонату. У команди, як і в «Іскри», шість очок. І саме ці два клуби поки не лише не втрачали очок, а й не пропускали голів у власні ворота.

Минулорічний чемпіон області – «Агробізнес», у Новій Ушиці приймав білогірську «Перлину Поділля». І програв свій другий матч. Цього разу з рахунком 1:2. Ну, а «Перлина Поділля», завдяки цій перемозі, набрала 4 очки та посідає третє місце в турнірній таблиці фінальної частини змагань.

Матчі наступного туру заплановані на 16 жовтня. «Оболонь-Чемерівці» вдома прийматиме «Случ», а «Іскра» в Теофіполі зіграє з «Агробізнесом». У Білогір’ї «Перлині Поділля» протистоятиме «Колос».

Читайте також: Першість області з футболу: без несподіванок не обійшлося

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую