ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: без несподіванок не обійшлося

Спорт 2441
Ще 4 тури і в чемпіонаті Хмельницької області визначать чемпіона та призерів
Ще 4 тури і в чемпіонаті Хмельницької області визначать чемпіона та призерів. Фото: з архіву

Відбулися матчі першого туру фінальної частини.

Шість команд, які були кращими на попередньому етапі, розпочали змагатися за нагороди чемпіонату Хмельницької області з футболу. І серед матчів першого туру були як прогнозовані результати, так і певні несподіванки.

Чемпіон області 2020 року – новоушицький «Агробізнес» вдома приймав полонський «Колос». І саме в цьому матчі був зафіксований дещо несподіваний результат. Гості з Полонного перемграли чемпіона області з рахунком 3:0.

А в Білогір’ї, де місцева «Перлина Поділля» приймала красилівський «Случ», матч завершився внічию з рахунком 2:2. Цікаво, що гості вже на 24 хвилині матчу вели в рахунку 2:0, але втримати перемогу не змогли. Білогірці змогли відіграти в другому таймі.

У Теофіполі володар цьогорічного Кубка області – «Іскра», приймав «Оболонь-Чемерівці». Команда Ігоря Шишкіна здобула прогнозовану перемогу, вигравши в гостей з рахунком 4:0.

Попереду на команди очікують матчі другого туру. 9 жовтня в Полонному «Колос» прийматиме «Оболонь-Чемерівці». А в Красилові «Случ» зіграє з «Іскрою». А 10 жовтня в Новій Ушиці мають зіграти «Агробізнес» та «Перлина Поділля».

Нагадаємо, що в перших трьох турах команди можуть завчасно між собою погоджувати день гри (неділя чи субота), а ось в останніх двох – усі поєдинки пройдуть пройти в один день та час.

Читайте також: «Поділля» - «Олімпік»: два незарахованих голи, сутички та скандал (ФОТО та ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую