ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: хто претендує на медалі

Спорт 2763
Іскра з Теофіполя має найбільше шансів стати чемпіоном Хмельницької області 2021 року з футбол
Іскра з Теофіполя має найбільше шансів стати чемпіоном Хмельницької області 2021 року з футбол. Фото: з архіву

30 жовтня визначаться всі призери змагань.

Чемпіонат Хмельницької області з футболу добігає до завершення. Вже цієї суботи, 30 жовтня, відбудуться заключні матчі першості, за підсумками яких визначаться усі призери. І до останнього туру ситуація в турнірній таблиці виглядає заплутаною. Але найбільше шансів стати чемпіоном в теофіпольської «Іскри».

У заключному турі «Іскра» гратиме в Теофіполі проти полонського «Колоса». Господарі у чотирьох фінальних матчах ще не втратили жодного очка, а ось гості мають в своєму активі одну поразку. Звісно, «Іскра» - головний фаворит змагань, і, щоб стати чемпіоном, команді Ігоря Шишкіна достатньо зіграти внічию в матчі проти «Колоса». А ось команді з Полонному, щоб виграти «золото», потрібно перемагати в Теофіполі. Якщо ж зіграють внічию, то «Колос» може і втратити потенційне «срібло» та фінішувати третім. Адже є ще красилівський «Случ» також претендує на друге місце.

Команда з Красилова перед заключною домашньою грою проти «Агробізнеса» з Нової Ушиці, посідає третє місце та має в активі 7 очок. Щоб зберегти цю позицію, «Случ» влаштує нічия. Утім, в разі перемоги, красилівська команда може розраховувати і на срібні нагороди, за умови, що «Колос» не виграє в Теофіполі. Якщо красилівчани виграють, а полончани зіграють внічию, то в команд буде по 10 очок. І тоді друге місце посяде «Случ», адже в очній зустрічі з «Колосом» перемогу святкували футболісти красилівської команди.

Ще один матч заключного туру, який пройде в Чемерівцях, де «Оболонь-Чемерівці» прийматиме «Перлину Поділля» з Білогір’я, наврядчи вплине на розподіл призових місць. Адже чемерівчани вже втратили шанси на нагороди, а ось білогірська команда хоч і має шанс фінішувати третьою, але дуже примарний. Адже «Перлині Поділля» потрібно не просто виграти в Чемерівцях, а ще й з різницею в шість голів. Та і цього недостатньо. Потрібно ще, аби «Случ» програв «Агробізнес» із різницею в шість голів.

Отож, вже 30 жовтня стане відомо, хто виграв чемпіонат області з футболу. Відзначимо, всі матчі мають розпочатися в один час – о 15 годині.

Читайте також: «Металіст» - «Поділля»: крізь призму трансферних цін на футболістів
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую