ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» зупинилися за крок до єврокубкового півфіналу

Спорт 2274
Епіцентр-Подоляни в Городку зіграв два матчі Кубка Виклику
Епіцентр-Подоляни в Городку зіграв два матчі Кубка Виклику. Фото: fvu.in.ua

Команда з Городка поступилася чехам у чвертьфіналі Кубка Виклику.

Городоцький ВК «Епіцентр-Подоляни» завершив свої виступи в єврокубках. Вигравши в 1/8 фіналу в естонської «Саареми» з рахунком 3:2, подоляни в чвертьфіналі не змогли здолати ВК «Леви» з чеської Праги.

Матч із чехами, як і з естонцями, відбувся в Городку 9 грудня. І, якщо в першому сеті подолянам, для яких цей сезон в єврокубках є дебютним, мало що вдавалося («Леви» перемогли 25:18), то ось у наступних сетах інтрига тривала майже до останнього. Утім, волейболістам із Городка було важко протистояти досвідченій чеській команді. Як наслідок, «Леви» виграли і наступні партії з однаковими рахунками 25:22.

Поступившись празькій команді 0:3, «Епіцентр-Подоляни» зупинилися за крок по півфіналу Кубка Виклику. Але цей факт навряд чи сильно засмутив прихильників городоцької команди, адже їхня команда стала першим волейбольним клубом із Хмельниччини, якому в єврокубках вдалося дійти до 1/4 фіналу.

Тепер «Епіцентр-Подоляни» зосередиться на виступах у чемпіонаті України, в якому команда посідає перше місце. Також на подолян очікують і матчі третього етапу Кубка України, які заплановані в січні.

Читайте також: Кубок України з волейболу. «Епіцентр-Подоляни» гратиме в Львові, «Новатор» - у Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую