ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка достроково «пройшла» сербів

Спорт 1965
Наступні матчі в Городку заплановані на 13-15 листопада. Це мають стати поєдинки Кубка України з волейболу
Наступні матчі в Городку заплановані на 13-15 листопада. Це мають стати поєдинки Кубка України з волейболу. Фото: з архіву

Матчі, які «Епіцентр-Подоляни» мав зіграти з «Партизаном», не відбудуться.

4 та 5 листопада в Городку мали відбутися матчі 1/16 фіналу Кубка Виклику, в якому місцевий ВК «Епіцентр-Подоляни» мав зіграти із бєлградським «Партизаном». Для городоцької команди ці поєдинки стали б дебютними в Єврокубках. Але… матчі не відбудуться.

Причина – «Партизан» знявся зі змагань через захворюваність декількох волейболістів на COVID-19. А отже «Епіцентр-Подоляни» здобув технічні перемоги та достроково пройшов до 1/8 фіналу змагань.

У наступному раунді єврокубкових змагань, гоородоччани зіграють із переможцем пари «Сааремаа» (Естонія) – «Лозанна» (Швейцарія). Після першого матчу естонці мають перевагу, бо отримали технічну перемогу, оскільки швейцарці не прибули на матч через коронавірусу інфекцію в гравців. Матч-відповідь між цими клубами запланована на 11 листопада в Швейцарії.

Ну, а 13-15 листопада в Городку заплановані матчі Кубка України. Суперниками «Епіцентру-Подоляни» стануть «Бахмут-ШВСМ», «Політехнік-Одеса» та «Дніпро».

Читайте також: У Суперлізі змінили календар матчів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую