ye-logo.v1.2

Футбол. «Полісся» - «Поділля»: перемогти, коли все проти тебе

Спорт 1958
Після останнього матчу ФК «Поділля» має позитивна різниця забитих і пропущених голів — 19-18
Після останнього матчу ФК «Поділля» має позитивна різниця забитих і пропущених голів — 19-18. Фото: ілюстративне з архіву редакції

«Подоляни» завершили футбольний рік матчем у Житомирі.

Днями хмельницький футбольний клуб «Поділля» провів останній офіційний матч у цьому календарному році. Вони зійшлися на чужому полі зі житомирським «Поліссям». Цей матч для хмельничан завершився перемогою та виявився чи не найкращим у цьому сезоні.

«Подоляни» вийшли на поле стадіону в Житомирі з лише однією зміною. З капітанською пов’язкою повернувся Олександр Воловик, залишивши на лаві запасних Дениса Островського. Натомість господарі завдяки більшим можливостям ротації провели кілька змін у середній і передній ланках: було помітно, що ФК «Полісся» незадоволений нічиєю без жодного голу у Волочиську під час минулого туру.

Перший тайм команди грали на рівних. Ніхто особливо не загострював гру і небезпечних моментів було не так багато. Наприкінці тайму, виконуючи штрафний, «подолянин» Станіслав Мораренко забив перший м’яч у ворота ФК «Полісся».

У другому таймі житомиряни спробували збільшити активність і створити небезпеку біля воріт хмельничан, але до 60-ї хвилини їх спроби залишалися безрезультатними. Натомість на 60-й хвилині стався другий епізод, що викликав жваве обговорення у вболівальників — арбітр призначив пенальті в ворота ФК «Поділля». Василь Грицук з «Полісся» не залишив жодних шансів голкіперу хмельничан, розвивши його та м’яч по різних кутах воріт.

А вже через кілька хвилин стався епізод, про який будуть говорити ще довго. Судді не зарахували гол хмельничан. Скоріш за все справа у Владиславі Прильопі, який мало не лежав на голкіпері господарів у воротарському майданчику. Після цього першу жовту картку отримав тренер «подолян» Віталій Костишин. А згодом і другу — за розмови з арбітром. Віталій Костишин пішов додивлятись матч на трибуни, а футболісти «Поділля» доводити свою перевагу на полі. Одразу же жовту картку отримав і капітан хмельничан Олександр Воловик, який емоційно зреагував на те, що арбітр не побачив рикошету і віддав м’яча господарям.

Проте все у цьому матчі вирішилось на четвертій доданій хвилині. Гравці «Поділля» провели разючу атаку, яку ударом головою приблизно через десять метрів завершив Олександр Цибульник. Автор переможного голу ще встиг отримати «жовту» за зняту футболку і на цьому події в матчі завершились. Рахунок 1:2 засвідчив беззаперечну перемогу хмельницьких футболістів.

Після цього матчу ФК «Поділля» має 26 очок і позитивну різницю забитих та пропущених голів: 19-18. Про проміжне місце, яке команда буде займати після цього туру буде відомо, коли завершаться інші матчі туру. Серед них і матч ще одного представника Хмельниччини — волочиського «Агробізнесу» з «Кривбасом». Команди зіграють між собою в неділю, 28 листопада, о 15:30.

А «подоляни» наступний матч мають зіграти вже наступної весни — 19 березня. Вони прийматимуть вдома ФК «Кривбас» з Кривого Рогу.

Читайте також: Футбол. «Епіцентр» - «Чайка»: рахунок, який здивував обидві команди

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую