ye-logo.v1.2

Спортивні вихідні в Хмельницькому: у центрі баскетбольних та волейбольних подій

Спорт 1779
БК Хмельницький, який нещодавно вдома здолав БК Рівне, 4-5 грудня прийматиме Хімік-2 з Южного
БК Хмельницький, який нещодавно вдома здолав БК Рівне, 4-5 грудня прийматиме Хімік-2 з Южного. Фото: з архіву

У найближчі два дні в місті пройдуть 8 матчів чемпіонатів України.

У суботу та неділю (4-5 грудня) у Хмельницькому пройдуть одразу ж декілька матчів чемпіонатів України з різних видів спорту. Вихідні стануть насиченими на змагання з баскетболу та волейболу. Левова частка яких пройде у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор», що на вулиці Тернопільській, 13/4.

Зокрема, у ФОК «Новатор» пройдуть матчі третього туру чемпіонату України з волейболу в вищій лізі, в яких зіграють чотири команди, серед яких і хмельницький ВК «Поділля». Наразі хмельничани в вищій лізі вже провели три матчі, в яких здобули перемоги, та посідають 3 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 8 очок.

Розклад волейбольних матчів:
4 грудня
12.00 «Хотинські козаки» (Чернівецька область) – «Бахмут-ШВСМ» (Донецька область)
14.30 «Поділля» (Хмельницький) – «Нікополь» (Дніпропетровська область)

5 грудня
10.00 «Бахмут-ШВСМ» - «Поділля»
12.30 «Нікополь» - «Хотинські козаки»

Зіграють свої домашні матчі й баскетбольні команди Хмельницького. У ФОК «Новатор» баскетбольний клуб «Хмельницький» прийматиме «Хімік-2» з Южного Одеської області. Із цим клубом хмельничани вже грали двічі на Одещині. В одній грі перемогли, в другій – програли. Але тепер вони зійдуться як конкуренти в боротьбі за третє місце в групі, яке посідає зараз хмельницька команда. А ось южненці йдуть поки четвертими. Матчі «Хмельницький» - «Хімік-2» у ФОК «Новатор» 4 та 5 грудня розпочнуться о 18.00. До речі, під час цих матчів волонтери БК «Хмельницький» проведуть благодійний збір коштів для дитячого будинку, щоб потім купити на зібрані гроші новорічні іграшки дітям-сиротам.

У першій баскетбольній лізі свої матчі проведе й «Хмельницька політехніка-ДіДіБао», яка прийматиме «Вінницьких зубрів». Гратимуть у спортзалі Хмельницького політехнічного коледжу, що на Зарічанській, 10. У суботу 4 грудня матч розпочнеться о 14.30, а в неділю 5 грудня – о 12.00.

Ну, а з іншими заходами на вихідні в Хмельницькому, можете ознайомитися в «Афіші».

Читайте також: Волейбол. Городоцька команда єврокубкові матчі, ймовірно, проведе в рідних стінах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую