ye-logo.v1.2

Футзал. «Славута» вперше вийшла до 1/8 фіналу Кубка України

Спорт 2275
ФК Славута очолює Іван Скіцко, який свого часу тренував івано-франківський Ураган
ФК Славута очолює Іван Скіцко, який свого часу тренував івано-франківський Ураган. Фото: slavuta.city

Команда з Хмельниччини вдома здолала гостей з Запоріжжя.

Сьогодні, 18 грудня, відбулися матчі третього попереднього етапу Кубка України з футзалу. Для футзального клубу «Славута» протистояння проти «Запоріжпромгруп» було домашнім матчем-відповіддю. Адже команди вже грали в Запоріжжі, де буда зафіксована нічия 2:2. І ось долю путівки до 1/8 фіналу вирішували 18 грудня в Славуті.

Гостям вдалося вже на 5 хвилині повести в рахунку завдяки голу Дмитра Делятинського. Утім, перевага 0:1 була доволі не суттєвою. Тим паче, що славутчани активно діяли в нападі, ось тільки реалізувати свої моменти не могли. І рахунок, який виводив команду з Запоріжжя до наступного етапу протримався аж до 25 хвилині – поки Павло Концеба не забив і рахунок став 1:1.

Славутчани на досягнутому не зупинилися. І вже на 32 хвилині матчу удар Максима Мануйленка вивів господарів вперед у рахунку – 2:1. «Запоріжпромгруп» такий рахунок не влаштовував і ближче до завершення матчу гості пішли з п’ятим польовим гравцем. І господарям вдалося підловити суперника на помилці, коли на 39 хвилині матчу Віталій Рябоконь вразив порожні ворота запорізької команди та встановив остаточний рахунок у грі – 3:1.

ФК «Славута» - вперше в своїй історії дійшов до 1/8 фіналу Кубка України. Саме з тієї стадії в бій вступлять команди «Екстра-ліги», серед яких і хмельницький «Сокіл». А ось чи зведе жереб двох представників Хмельниччини в очній зустріч на стадії 1/8 фіналу – поки невідомо. Адже жеребкування пар 1/8 фіналу пройде 23 грудня.

Читайте також: Хмельничанка Аліна Марущак стала абсолютною чемпіонкою світу з важкої атлетики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую