FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
6 Травня, 2024

Кубок України з футзалу. «Сокіл» та «Славута» отримали суперників

Віталій Рябоконь, який нині грає за ФК Славуту, вже має досвід матчів проти харківського Гепарду. Фото: з архіву

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу.

Сьогодні, 23 грудня, в Асоціації футзалу України провели жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. Саме на цій стадії в кубкову боротьбу вступають клуби «Екстра-ліги». Ну, а представлятимуть Хмельниччину дві команди – «екстраліговий» хмельницький «Сокіл» та ФК «Славута» з першої ліги.

За результатами жеребу «Сокіл» зіграє з харківським клубом «Viva Cup», який також є представником найвищого дивізіону чемпіонату України. У нинішній першості команди двічі зустрічалися. В Харкові переміг «Viva Cup» 4:2, а в Хмельницькому була зафіксована нічия 4:4. Тепер на команди очікує протистояння в Кубку України. І перший матч пройде в Хмельницькому (базова дата 15 січня), а потім гра-відповідь у Харкові 9 лютого. Цікаво, що в минулорічного розіграші Кубка України хмельничани також грали з цим харківським клубом у 1/8 фіналу. Тоді в Хмельницькому «Сокіл» переміг 6:5, а в Харкові поступився з рахунком 2:9.

Футзальний клуб «Славута», який у третьому попередньому раунді здолав «Запоріжпромгруп», в 1/8 фіналу зійдеться із друголіговим харківським «Гепардом». Перший матч має пройти в Харкові, а другий в Славуті. Базові дати матчів 15 січня та 9 лютого. Примітно, що для «Гепарда» грати проти команди, яка представляє Хмельниччину, буде не вперше. Минулого сезону вони в 1/8 фіналу грали проти «Хмельницьких делікатесів», в складі яких тоді виступав капітан «Славути» Віталій Рябоконь. І долю путівки до чвертьфіналу вирішували в серії пенальті. «Гепард» програв.

Читайте також: Хмельницькі баскетболісти виступили на етапі Кубка України 3х3