ye-logo.v1.2

Волейбол. Визначилися дати єврокубкових матчів «Епіцентру-Подолян»

Спорт 2139
12 січня Епіцентр-Подоляни в Городку прийматиме грецький Панатінаїкос
12 січня Епіцентр-Подоляни в Городку прийматиме грецький Панатінаїкос. Фото: ілюстративне з facebook.com/epicentrpodolyany

Перший матч пройде в Городку, другий – в Греції.

Вже наступного тижня городоцький волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» проведе свій перший матч 1/8 фіналу Кубка Виклику. І він відбудеться в Городку. Про це повідомили в пресслужбі Федерації волейболу України.

Команда з Хмельниччини залишилася єдиним представником України в єврокубкових змаганнях серед чоловічих команд. І в 1\8 фіналу Кубка Виклику «Епіцентру-Подолянам» протистоятиме грецький «Панатінаїкос». Вже 12 січня о 18.00 команди проведуть свою першу зустріч, яка відбудетсья в Городку. А ось матч-відповідь запланований в Греції 18 січня о 20.00 за київським часом.

Нагадаємо, в 1/16 фіналу Кубка Виклику «Епіцентр-Подоляни» провів свої матчі проти угорського клубу «Пензудьор». Обидві гри пройшли в Городку і подоляни двічі виграли. До цього ж, городоцька команда в 1/32 фіналу мала грати проти словацької «Братислави». Але матчі не відбулися через захворюваність гравців команди зі Словаччини, а тому «Епіцентр-Подоляни» здобув технічні перемоги та вийшов до наступного етапу.

У минулому ж сезоні городоцька команда в Кубку Виклику дійшла до стадій 1/4 фіналу, де поступилися представнику Чехії.

Читайте також: У Кубку України на «Епіцентр-Подоляни» очікують ненайсильніші суперники

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую