ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка вийшла до наступного раунду єврокубків

Спорт 2013
Команда Епіцентр-Подоляни з Городка пройшла до 1/8 фіналу Кубка Виклику
Команда Епіцентр-Подоляни з Городка пройшла до 1/8 фіналу Кубка Виклику. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

«Епіцентр-Подоляни» вдома двічі здолали угорський «Пензудьор».

Волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» провів свої матчі 1/16 фіналу Кубка Виклику в Городку, де приймав «Пензудьор» з Угорщини. І команді з Хмельниччини вдалося здобути путівку до наступного етапу змагань, вигравши в угорців в обох матчах.

У першій грі, яка пройшла 7 грудня, волейболісти «Епіцентру-Подоляни» змусили понервувати своїх прихильників. Адже у стартовому сеті городоччани поступилися з рахунком 25:22. Як пояснив після гри наставник подолян МаріушСордил, його підопічні ніяк не могли впоратися із психологічним тиском відповідальності за результат і забагато помилялися. Відповідно, угорцям і вдалося зіграти краще та виграти першу партію. А ось у другій… «Бізони», як ще називають «Епіцентр-Подоляни», просто «не помітили» суперника. Адже виграли з рахунком 25:9. У наступних сетах наші волейболісти продовжили свій успіх, перемігши 25:20 та 25:17. У підсумку матч завершився перемогою команди з Городка з рахунком 3:1.

Матч-відповідь відбувся сьогодні, 8 грудня. «Епіцентру-Подолянам», щоб вийти до наступного етапу єврокубкових змагань, можна було і програти матч, але з рахунком 3:2. Тобто, для успішного подолання «Пензудьору» потрібно було виграти хоча б дві партії.

Перший сет видався не легким, але переможним для подолян – 25:23. А ось у наступному перемогли угорці 25:20. Та вже в третій партії, яка також видалася доволі напруженою, волейболісти «Епіцентру-Подолян» здолали суперника 27:25 та здобули путівку до 1/8 фіналу Кубка Виклику. Але ж не перемогу в матчі. Але і це питання господарі виріши – в четвертій партії, в якій здолали угорців 25:23. Отож, другий матч завершився з рахунком 3:1 на користь команди з Хмельниччини.

У наступному раунді єврокубкових змагань «Епіцентр-Подоляни» зіграє з переможцем протистояння грецького «Панатінаікоса» з ізраїлським «Маккабі». Дати матчів 1/8 фіналу поки неузгоджені.

Нагадаємо, в 1/32 фіналу Кубка Виклику «Епіцентр-Подоляни» повинен був у Городку приймати ВК «Братислава». Але матчі не відбулися через захворюваність гравців команди зі Словаччини на COVID-19.

Читайте також: «Поділля» - «Бахмут-ШВСМ»: п’ята поспіль перемога (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую