ye-logo.v1.2

Футзал. Дві команди з Хмельниччини вийшли до «Фіналу восьми»

Спорт 2491
Хмельницький СК Сокіл продовжую боротьбу за Кубок України з футзалу
Хмельницький СК Сокіл продовжую боротьбу за Кубок України з футзалу. Фото: sokil.km.ua

Відбулися матчі-відповіді 1\8 фіналу Кубка України.

Хмельницький «Сокіл» та футзальний клуб «Славута» продовжать свої виступи у Кубку України з футзалу. Це стало відомо після того, як обидві команди з Хмельниччини 5 лютого провели свої матчі-відповіді 1/8 фіналу. «Сокіл» грав у Харкові, а «Славута» вдома. І хоч команди не виграли ці матчі, але за підсумками двох поєдинків пройшли до «Фіналу восьми».

Хмельницький «Сокіл», який в першій грі обіграв харківський «Viva Cup» з рахунком 4:2, зміг у Харкові здобути для себе позитивний результат. Хмельничани зіграли внічию 5:5 (за «Сокіл» забивали Олег Гуцуляк, Олексій Бондар, двічі Вадим Данилюк, та автогол на рахунку Давида Калашника). А відтак за підсумками двох протистоянь «Сокіл» пройшов далі.

«Славута» ж вдома приймала харківський «Гепард», який у Харкові здолали 4:2. Цього ж разу переміг «Гепард» 5:4 (за госпдарів забивали двічі Денис Зеленкевич та по одного голу Ігор Кушецький і Святослав Петросюк), але загальний рахунок протистояння – 8:7 на користь славутчан. Отже, вони також пройшли до наступного етапу Кубка України. Відзначимо, що для ФК «Славути» цьогорічний розіграш Кубка України перший в історії. І команда вже досягла історичного для себе результату – чевертьфінал.

Читайте також: Через загрозу вторгнення Росії з «Хмельницького» поїхав американський баскетболіст

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую