ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу. Успішні матчі «Сокола» та «Славути»

Спорт 2356
Матчі відповіді 1/8 фіналу Кубка України мають пройти 9 лютого
Матчі відповіді 1/8 фіналу Кубка України мають пройти 9 лютого. Фото: sokil.km.ua

Обидва представники Хмельниччини розпочали з перемог.

Сьогодні, 15 січня, відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України з футзалу. Хмельницький «Сокіл» свій перший матч проти харківського «Viva Cup» проводив у Хмельницькому, а ФК «Славута» грав у Харкові проти «Гепарда». І обидві команди з Хмельниччини виграли свої перші матчі 1/8 фіналу.

Два представники «Екстра-ліги» - «Сокіл» та «Viva Cup», у Хмельницькому видали доволі цікавий та результативний матч. Але хмельничани були кращими та сильнішими. Вже на 3 хвилині «Сокіл», завдяки влучному удару Вадима Данилюка, відкрив рахунок у матчі. А на 8-ій перевагу господарів подвоїв Олег Гуцуляк. Згодом, на 12 хвилині, команди обмінялася голова. За «Viva Cup» забив Ярослав Зміїївський, за «Сокіл» - Владислав Первєєв. На перерву ж команди пішли за рахунку 3:1.

У другому таймі на 30 хвилині Єгор Донець збільшив перевагу господарів у рахунку. Але зберегти її такою хмельничанам не вдалося – на 37 хвилині Владислав Васильєв відіграв один м’яч. Утім, більше гостям забити хмельничани не дозволили. «Сокіл» переміг з рахунком 4:2.

Футзальний клуб «Славута» дуже потужно провів перший тайм мату у Харкові проти «Гепарду». Адже команді Івана Скіцка за перші 20 хвилин вдалося чотири рази вразити ворота суперника – забивали Віталій Поплєвічев, Павло Концеба та двічі Артем Щур. Утім, утримати комфортний запас у чотири голи славутчани не змогли. Харків’яни в другому таймі змогли відіграти два голи. Але «Славута» все одно перемогла з рахунком 4:2.

До речі, обидва матчі можете переглянути в записі.

Попереду матчі-відповіді. «Сокіл» гратиме у Харкові проти «Viva Cup», а «Славута» вдома прийматиме «Гепард». Матчі пройдуть 9 лютого. Обом командам з Хмельниччини потрібно зберегти свою перевагу в два голи, яку вони здобули 15 січня.

Читайте також: Басктебол. «Хмельницький» - «Київ-Баскет»: дали бій, але програли (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую