ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: Вуличний баскетбол у Хмельницькому

Спорт 4277

В обласному центрі відбувся другий міський відкритий турнір зі стрітболу «Illichivske Stretball Cup», в якому перемогла команда з Рівного

Цього року на змаганнях у Хмельницькому зібралися 32 команди вуличних баскетболістів з Києва, Чернігова, Черкас, Рівного, Чернівців, Хмельницького, Старокостянтинова, Шепетівки та багатьох інших міст. Всі вони декілька годин під пекучим сонцем виборювали право назватися переможцем змагань. За почесний трофей змагалася й команда медіа-корпорації «Є» - «Проскурівський телеграф», яка на груповому етапі чемпіонату посіла перше місце. Але в 1/8 фіналу поступилася землякам із Хмельницького команді «Козаки».
«Козаки» ж дійшли до півфіналу, де не змогли перегорати хлопців із Рівного, які згодом у фіналі «боролися» із хмельницькими «Чорними пантерами». І хоч господарі першими заробили два очки у вирішальному двобою, рівняни з команди «Лавісс» тріумфували з рахунком 16:5.
Отже переможцем другого міського відкритого турніру зі стрітболу «Illichivske Stretball Cup», стала команда з Рівного. «Чорна пантера» з Хмельницького – друга, «4иба» з Чернівців – третя.
Як все відбувалося, у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую