ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук змагатиметься в Катарі

Спорт 1601
Марина Бех-Романчук на першому етапі Діамантової ліги змагатиметься в секторі з потрійного стрибка
Марина Бех-Романчук на першому етапі Діамантової ліги змагатиметься в секторі з потрійного стрибка. Фото: Twitter European Athletics / @EuroAthletics

Вона буде єдиною українкою на першому етапі «Діамантової ліги».

Завтра, 13 травня, стартує перший етап престижних легкоатлетичних змагань «Діамантова ліга». Турнір відбудеться в столиці Катару – місті Доха. Єдиною українкою, яка виступатиме в Досі, буде хмельничанка Марина Бех-Романчук.

Марина не вперше змагатиметься у «Діамантовій лізі». Але старт у Досі для неї все одно можна назвати дебютним. Адже раніше вона змагалася в секторі стрибків у довжину, в якому неодноразово була на п’єдесталі пошани. Тепер же Бех-Романчук виступатиме в потрійному стрибку.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук вперше на міжнародній арені змагалася в потрійному стрибку 20 березня цього року на чемпіонаті світу в приміщенні. У заключній спробі хмельничанка стрибнула з результатом 14.74 метри, ставши срібною призеркою з потрійного стрибка.

13 травня змагання в Досі в секторі потрійного стрибку, де змагатиметься Марина Бех-Романчук, розпочнуться о 18.23 за київським часом.

Читайте також: У Хмельницькому на аукціонах зібрали 187 тисяч гривень для ЗСУ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую