ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула «срібло» в «Діамантовій лізі»

Спорт 2056
У змаганнях з потрійного стрибка «Діамантової ліги» Марина Бех-Романчук посіла друге місце
У змаганнях з потрійного стрибка «Діамантової ліги» Марина Бех-Романчук посіла друге місце. Фото: uaf.org.ua

Вона вперше взяла участь у змаганнях з потрійного стрибка на цих престижних змаганнях.

Учора, 13 травня, стартував перший етап престижних легкоатлетичних змагань «Діамантова ліга в столиці Катару – місті Доха. Єдиною українкою, яка виступила в Досі, стала хмельничанка Марина Бех-Романчук. Як повідомляють у Федерації легкої атлетики України, вона вперше взяла участь у змаганнях з потрійного стрибка на «Діамантовій лізі». Й відразу не лише ввійшла до першої трійки, а й показала досить високий результат – 14,73 метра.

«Марина Бех-Романчук приїхала до столиці Катару в статусі срібної призерки чемпіонату світу в приміщенні з потрійного стрибка, але просто неба вона виступала в цій дисципліні хіба ще в дитячому віці, - кажуть у Федерації. - Сильний вітер заважав всім атлеткам продемонструвати стабільну серію стрибків. Проте Марина Бех-Романчук зуміла впоратися з його поривами й у п’ятій спробі приземлилася на позначці 14,73 метра. І хоч через те, що вітер перевищував норму, цей результат не буде зарахований як особистий рекорд Марини, він забезпечив їй друге місце. Далі стрибнула лише ямайчанка Шанейка Ріккеттс (14.82 метра)».

Додамо, що Марина не вперше змагалася у «Діамантовій лізі». Але змагання у Досі для неї все одно можна назвати дебютним. Адже раніше вона змагалася в секторі стрибків у довжину, а тепер же виступила в потрійному стрибку.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук вперше на міжнародній арені змагалася в потрійному стрибку 20 березня цього року на чемпіонаті світу в приміщенні. У заключній спробі хмельничанка стрибнула з результатом 14.74 метри, ставши срібною призеркою з потрійного стрибка.

Читайте також: Футбол. Кубок розіграли, а гроші на підтримку захисників України спрямували

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую