ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Хмельниччини достроково стала чемпіоном України

Спорт 2709
ВК Епіцентр-Подоляни виграв чемпіонат України з волейболу сезону 2021/2022 років
ВК Епіцентр-Подоляни виграв чемпіонат України з волейболу сезону 2021/2022 років. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany/

Чемпіонат не дограли через повномасштабне вторгнення росії.

Виконавчий комітет Федерації волейболу України затвердив рішення про дострокове завершення чоловічих та жіночих змагань сезону 2021/22.

«Незважаючи на це, вітчизняні шанувальники волейболу все-таки отримали своїх чемпіонів та призерів, які визначилися за результатами І-го етапу без врахування матчів півфіналів, плей-оф та фіналів», - повідомили в пресслужбі ФВУ.

Відтак, у чоловіків вперше в історії золоті нагороди виборов клуб «Епіцентр-Подоляни» з Городка. «Срібло» здобула львівська команда «Барком-Кажани», а бронзу «Дніпро-Прометей» з Дніпра.

Зауважимо, що городоцька команда на першому етапі чемпіонату провела 22 матчі, в яких не зазнала жодної поразки. Маючи в активі 64 очки, «Епіцентр-Подоляни» був одним із фаворитів змагань.

А ось чемпіонати України серед чоловічих колективів вищої, першої та другої ліг завершили без визначення переможців і призерів. У вищій лізі виступав хмельницький волейбольний клуб «Поділля», який на першому етапі змагань виграв усі свої 9 матчів та очолював турнірну таблицю. Без призерів залишилася і жіноча перша ліга, в якій виступали волейболістки хмельницького «Новатора». Вони в групі «А» «йшли» на 2 місці після 8 матчів, маючи в активі 7 перемог та 1 поразку.

Читайте також: Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула «срібло» в «Діамантовій лізі»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую