ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула перемогу в Римі

Спорт 2148
Перше місце українці приніс стрибок на 6,85 метра
Перше місце українці приніс стрибок на 6,85 метра. Фото: uaf.org.ua

Вона стала переможницею зі змагань у довжину на етапі «Діамантової ліги».

Хмельничанка Марина Бех-Романчук стала переможницею зі змагань у довжину на етапі «Діамантової ліги» в Римі. Перше місце українці приніс стрибок на 6,85 метра.

«Сьогодні було складно. У мене були певні проблеми з лівою ногою, а також з розбігом. Відчувала дискомфорт після змагань у Бірмінгемі й тому тренувалася в дещо полегшеному режимі. Але впродовж змагань зі спроби до спроби мені все вдавалося краще й краще», - зазначила Марина.

Вона також розповіла організаторам змагань, що стрибки у довжину – це мотивація.

«Я насолоджуюся своєю роботою і виконую її для моєї країни й наших людей. Їм теж потрібна мотивація і спортивні перемоги. Після початку повномасштабної війни я брала участь у чемпіонаті світу в приміщенні й з того часу часто переїжджала з країни в країну – Португалія, «Діамантова ліга» в Досі, Польща, тепер Італія. В інші часи я б за винятком змагань у ці місяці залишалася в Україні…», – сказала Марина Бех-Романчук в інтерв’ю організаторам.

Нагадаємо, у травні Марина Бех-Романчук здобула «срібло» в «Діамантовій лізі» в столиці Катару. Тоді вона була єдиною українкою, яка брала участь у цих змаганнях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую