ye-logo.v1.2

Хмельничанин Михайло Романчук встановив новий рекорд України з плавання

Спорт 1890
Результат Михайла Романчука став новим рекордом України на дистанції 800 метрів вільним стилем
Результат Михайла Романчука став новим рекордом України на дистанції 800 метрів вільним стилем. Фото: з архіву

Результат Михайла Романчука також став його новим особистим рекордом на дистанції 800 метрів вільним стилем.

Плавець Михайло Романчук, який з початку цього року виступає за Хмельницьку область, встановив новий національний та особистий рекорд на дистанції 800 метрів та став бронзовим призером на чемпіонаті світу з плавання.

Як повідомляє Федерація плавання України, учора, 21 червня, на світовому форумі водних видів спорту в Будапешті, за участю 189 країн світу, Михайло Романчук виборов бронзову нагороду на дистанції 800 метрів вільним стилем з рекордом України. Михайло подолав дистанцію за 7 хвилин 40,05 секунди. «Золото» дісталося плавцеві зі США Роббі Фінке з результатом 7 хвилин 39,36 секунди, а «срібло» - Флоріану Вельброку (Німеччина), який подолав дистанцію за 7 хвилин 39,63 секунди.

Утім, результат Михайла Романчука став новим рекордом України на цій дистанції та його особистим рекордом. Попереднє досягнення також належало Михайлу (7 хвилин 41,28 секунди).

Попереду на чемпіонаті світу з водних видів спорту на Михайла ще чекають змагання на дистанції 1500 метрів вільним стилем в басейні, які відбудуться в п’ятницю, 24 червня, та змагання на дистанції 5 та 10 кілометрів на відкритій воді, які відбуватимуться у понеділок, 27 червня, та середу, 29 червня, відповідно.

Дружина плавця хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук, яка нещодавно виграла замагання в Австрії, привітала у соцмережах чоловіка з рекордом. «Пишаюся тобою, все тільки починається», - написала Марина.

Дружина плавця хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук привітала у соцмережах чоловіка з рекордом

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую