ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук вийшла у фінал Чемпіонату світу

Спорт 2327
Марина Бех-Романчук кваліфікувалася до фіналу зі стрибків у довжину з першої спроби
Марина Бех-Романчук кваліфікувалася до фіналу зі стрибків у довжину з першої спроби. Фото: Марина Бех-Романчук вийшла у фінал ЧС-2022 в стрибках у довжину Getty Images/Global Images Ukraine.

Вона змагатиметься в стрибках у довжину.

Хмельницька спортсменка Марина Бех-Романчук вийшла у фінал чемпіонату світу 2022 у стрибках у довжину. Чемпіонат світу з легкої атлетики, нагадаємо, розпочався 15 липня в Юджині (США). Як повідомляють у Федерації легкої атлетики України, у ранковій частині програми Марина Бех-Романчук кваліфікувалася до фіналу зі стрибків у довжину з першої спроби. При необхідних 6,75 метра вона стрибнула на 6,81 метра.

«Зараз важко щось коментувати. Можна лише сказати, що перший крок зроблено й ми рухаємося далі. По самопочуттю все добре. Вітер? Так, він гуляє по стадіону. Те ж саме було й під час змагань з потрійного стрибка: пориви були в спину, потім напрямок змінювався й він уже дув у обличчя. Сьогодні було те ж саме. Але всі дівчата в однакових умовах, тому потрібно підлаштовуватися. Сьогодні мені це вдалося», – зазначила Марина Бех-Романчук після фінішу.

Як відомо, фінал зі стрибків у довжину серед жінок відбудеться 25 липня о 03:50 за українським часом.

Нагадаємо, 19 липня Бех-Романчук виступила у змаганнях з потрійного стрибка. Але у фіналі хмельничанці не вдалося продемонструвати результат, який би міг, принаймні, дозволити їй змагатися за ТОП-8 після перших трьох спроб.

Також, як повідомляють у Федерації легкої атлетики України, за крок від фіналу зупинилася жіноча естафетна команда 4х400 метрів у складі Катерини Карпюк, Анастасії Бризгіної, Анни Рижикової Вікторії Ткачук з Нетішина, яка представляє на змаганнях Донецьку область. Українки стали дев’ятими.

«Зазвичай ми розбираємо кожен етап, шукаємо помилки. Але зараз хочемо сказати, що ми – одна команда; кожна з нас виклалася максимально й це наш спільний результат», – сказала українська четвірка після фінішу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую