ye-logo.v1.2

Футбол. Чотири кращі команди області зіграли в благодійному турнірі

Спорт 3173
У фіналі турніру в Красилові Іскра з Теофіполя здолала місцевий Случ з рахунком 2:0
У фіналі турніру в Красилові Іскра з Теофіполя здолала місцевий Случ з рахунком 2:0. Фото: Віктора Зарванського

Подібні змагання найближчим часом проведуть ще в Антонінах.

Вчора, 24 липня, в Красилові відбувся благодійний турнір з футболу, участь в якому взяли чотири кращі команди за підсумками чемпіонату області 2021 року: «Колос» з Полонного, «Іскра» з Теофіполя, «Случ» з Красилова та «Перлина Поділля» з Білогір’я. І переможцем змагань стала теофіпольська «Іскра».

На початку турніру провели жеребкування, що визначити пари команд, які боротимуться за путівку до фіналу. У першому півфіналі зійшлися красилівський «Случ» та білогірська «Перлина Поділля». Матч завершився внічию 0:0, а тому переможця визначали в серії пенальті. Перемогла команда з Красилова з рахунком 5:4.

У іншому півфіналі зіграли теофіпольська «Іскра» та полонський «Колос». Сильнішими в основний час виявилися футболісти з Теофіполя, який виграли з рахунком 2:0. Голами ж відзначилися Богдан Семенець та Руслан Буряк.

Далі був матч за третє місце, в якому «Колос», завдяки голу Андрія Наконечного, здолав «Перлину Поділля» з рахунком 1:0. Ну, а в фіналі «Іскра», за яку знову забили Семенець та Буряк, виграла в «Случа» з рахунком 2:0 та стала переможцем турнірну.

«Тепер плануємо такий турнір провести в Антонінах, де зіграє місцева команда, а також хочемо, щоб взяли участь команди з Летичева, Деражні, Старої Синяви, Старокостянитнова, - розповів сайту «Є» голова Хмельницької обласної асоціації футболу Ігор Хіблін. – Можливо проведемо його найближчими вихідними, а може за тиждень. Поки остаточно не можу сказати».

Продовжують в обласній асоціації футболу і вивчати «настрій» команд до нового чемпіонату Хмельниччини. Вже, як розповів Ігор Миколайович, попередньо про готовність взяти участь у новому сезоні заявили 11 команд. Серед них і новачок – хмельницьке «Поділля», в якій гратимуть футболісти віком до 19 років. «Скільки точно буде команд у чемпіонаті, поки говорити зарано. Ми ще збираємо інформацію щодо бажаючих взяти участь. Думаю, за тиждень вже матимемо точну кількість учасників та визначатимемося як з форматом, так і датою початку», - пояснив Ігор Хіблін.

До теми: Яким буде новий чемпіонат Хмельницької області з футболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую