ye-logo.v1.2

Футбольна збірна Хмельниччини зіграла товариський матч. Далі – офіційний проти збірної Вінниччини

Спорт 3568
Сергій Олексюк (у біло-зеленій формі) один із тих футболістів, хто може зіграти за збірну Хмельницької області проти команди з Вінниччини
Сергій Олексюк (у біло-зеленій формі) один із тих футболістів, хто може зіграти за збірну Хмельницької області проти команди з Вінниччини. Фото: з архіву

Вже 3 серпня стартує Кубок регіонів Української асоціації футболу.

30 липня в Теофіполі відбувся футбольний контрольний поєдинок між збірною Хмельницької області та ФК «Антоніни». Матч провели в рамках підготовки збірної Хмельниччини до Кубку регіонів Української асоціації футболу, який розпочнеться третього серпня.

«Ми лише днями отримали регламент проведення змагань і дізналися, що вже третього серпня маємо грати зі збірною Вінницької області. А тому, фактично, доводиться створювати команду з коліс, - розповів журналісту сайту «Є» старший тренер збірної Хмельниччини Ігор Шишкін, якому допомагають готувати команди тренери Сергій Бадрак («Колос» з Полонного»), Ярослав Бобиляк («Поділля U-19» з Хмельницького) та Лев Сергеєв («Случ» з Красилова). – Тому і вирішили зіграти товариський матч із ФК «Антоніни», в якому переглянули кандидатів з команд Полонного, Красилова, Теофіполя та Хмельницького. Є ще в нас гравці, так би мовити, «на олівці», можливості яких ми знаємо. Тому, не виключаю, що в телефонному режимі домовимося з ними та викличемо на матч проти вінничан, який відбудеться в Вінниці наступного тижня. За планом він має пройти 3 серпня, але, можливо, і 4 серпня. Точно знатимемо першого серпня».

Перепустку до наступного раунду Кубку регіонів УАФ отримає та команда, яка виграє один матч. Далі, якщо збірній Хмельниччині вдасться пройти суперника, наступний матч буде 8 серпня, а проти кого – вирішить жеребкування.

Щодо матчу проти ФК «Антоніни», то збірна області перемогла з рахунком 5:0. По два голи забили Богдан Скромінський з полонського «Колоса» та Сергій Олексюк з красилівського «Случа», ще один забитим м’ячем відзначився Ярослав Миронюк з теофіпольської «Іскри».

До речі, в 2015 році збірна Хмельниччини в Кубку регіонів вже грали проти команди з Вінниччини. Тоді переможця протистояння визначали за підсумками двох матчів. У першому, який відбувся в Хмельницькому, перемогла наша збірна 1:0, у Вінниці – вінничани 1:0. Все вирішилося в серії пенальті, в якій з рахунком 3:1 виграла збірна Вінниччини. У 2018 році ці команди також грали. Тоді також збірна Вінничини змогла пройти команду Хмельниччини.

Читайте також: Дунаєвецький «Епіцентр» змінив свою прописку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую