ye-logo.v1.2

Футбол. Дунаєвецький «Епіцентр» змінив свою прописку

Спорт 10507
Тепер Епіцентр представлятиме не Дунаївці, а Кам
Тепер Епіцентр представлятиме не Дунаївці, а Кам'янець-Подільський. Фото: з архіву

У новому чемпіонаті України команда представлятиме Кам’янець-Подільський.

Футбольний клуб «Епіцентр» продовжує підготовку до чемпіонату України з футболу в першій лізі, який може розпочатися наприкінці серпня. І вже офіційно команда відтепер представлятиме не Дунаївці, а Кам’янець-Подільський. Клуб змінив своє місце реєстрації, а Українська асоціація футболу дала дозвіл команді «Епіцентр» грати у новому сезоні, як представник Кам’янця-Подільського.

Утім, як розповів сайту «Є» директор ФК «Епіцентр» Володимир Ігнатьєв, тренувальна база команди все одно залишається в Дунаївцях, де футболісти тренуються та проживають. Також є ймовірність того, що не лише в Кам’янці-Подільському, а й в Дунаївцях «Епіцентр» матиме змогу проводити деякі матчі в першій лізі.

Невдовзі в клубі офіційно мають з’явитися і нові футболісти. «Ми не могли підписати контракти з новими гравцями, бо були на перереєстрації клубу, - пояснює Володимир Петрович. - Але найближчими днями гравцями «Епіцентру» стануть щонайменше сім нових футболістів. Їхні прізвища оприлюднимо тоді, коли заключимо угоди».

Завтра ж, 31 липня, «Епіцентр» у Чернівцях зіграє свій черговий контрольний матч. Цього разу проти «Буковини». Перед цим, нагадаємо, команда поступилася «Колосу» з Полонного 2:1, а також зіграла внічию з «Агроном» Тернопільської області 2:2.

Нагадаємо, 28 липня, в Кам’янці-Подільському відбулося відкриття оновленого стадіону імені Григорія Тонкочеєва. Його загальна кошторисна вартість, як повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної військової адміністрації, склала 38 мільйонів 975 тисяч гривень. Саме цей стадіон і має стати домашньою ареною футбольного клубу «Епіцентр» у першій лізі.

Читайте також: «Епіцентр» готується дебютувати в першій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую