ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук встановила новий особистий рекорд

Спорт 1663
Попереду на Марину Бех-Ромачнук очікують змагання на чемпіонаті Європи
Попереду на Марину Бех-Ромачнук очікують змагання на чемпіонаті Європи . Фото: facebook.com/marisha.bex

Сталося це в Монако на етапі престижних міжнародних змагань.

У Монако пройшов черговий етап легкоатлетичної «Діамантової ліги». Хмельничанка Марина Бех-Романчук, яка вже має в активі «срібло» на цих змаганнях у секторі потрійного стрибка, цього разу хоч і здобула медаль, але продемонстрували свій офіційний кращий результат у кар’єрі.

В одній зі спроб Марина Бех-Романчук продемонструвала результат 14 метрів 59 сантиметрів та посіла четверте місце. Цей показник став рекордом для хмельничанки в потрійному стрибку. Хоча на першому етапі «Діамантової ліги» вона стрибнула на 14,73 метри. Утім, тоді вітер перебільшував норму, а тому результат в статистику не пішов.

Перемогу ж в Монако святкувала венесуелка Юлімар Рохас з результатом 15 метрів 1 сантиметр.

Попереду на Марину Бех-Романчук очікує чемпіонат Європи з легкої атлетики, який відбудеться в німецькому Мюнхені 15-21 серпня. «Марина змагатиметься в двох дисциплінах – у стрибках у довжину та потрійному стрибку, - розповів журналісту «Є» тренер спортсменки Вадим Крушинський. – Легко не буде, адже їй доведеться змагатися чотири дні поспіль. Спочатку кваліфікація в довжину, потім кваліфікація у потрійному. Ну, а далі фінали в обох дисциплінах».

Зауважимо, що на чемпіонаті Європи виступатимуть ще ряд легкоатлеток, які родом з Хмельниччини. Зокрема, Вікторія Ткачук у бігу з бар’єрами на 400 метрів та Людмила Оляновська в спортивній ходьбі.

Читайте також: Хмельничани вибороли нагороди з маунтенбайку на міжнародних змаганнях

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую