ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук – призерка етапу «Діамантової ліги»

Спорт 1161
Марина Бех-Романчук продовжує прославляти України своїми успішними виступами на міжнародних змаганнях
Марина Бех-Романчук продовжує прославляти України своїми успішними виступами на міжнародних змаганнях. Фото: Simon Hofmann | European Athletics via Getty Images

Хмельничанка здобула нагороду в Швейцарії.

У швейцарському місті Лозанна відбувся черговий етап престижних легкоатлетичних змагань «Діамантова ліга». Участь у ньому взяла і хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук, яка нещодавно стала чемпіонкою Європи в потрійному стрибку.

У Лозанні Марина знову змагалася в потрійному. Головними ж конкурентками хмельничанки були діюча чемпіонка світу Юлімар Рохас з Венесуели та титулована Шанейка Ріккеттс, яка вже вигравала на першому етапі, випередивши Бех-Романчук. Фаворитки змагань, по суті, захопили лідерство одразу ж з першої спроби. Рохас «полетіла» на 14 метрів 99 сантиметрів, Ріккетс – на 14,47 метри, Бех-Романчук – на 14 метрів та 7 сантиметрів. Вже у другій спробі Марина покращила свій результат, приземлившись на позначці 14 метрів 31 сантиметр. Та Рохас у 5 спробі продемонструвала ще кращий результат – 15,31 метри.

У заключній 6 спробі тріо фіналісток не змогли покращити свої результати. У підсумку етап «Діамантової ліги» в Лозанні виграла колумбійка, друге місце в спортсменки з Ямайка, в Марини Бех-Романчук – «бронза».

Вже 2 вересня на хмельничанку очікує передостанній етап цих змагань, який пройде в Брюсселі.

Додамо, що в Лозанні з бігу на 400 метрів з бар’єрами змагалася і Вікторія Ткачук з Нетішина. Вона фінішувала шостою.

Читайте також: Юна хмельничанка стала чемпіонкою Європи з боксу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую