ye-logo.v1.2

Вибороли десять нагород: хмельницькі мажоретки знову стали чемпіонками світу

Спорт 2129
Хмельничанки вибороли два перші місця
Хмельничанки вибороли два перші місця. Фото: зі сайту Хмельницької міськради

Крім перемоги, мажоретки привезли в Україну гуманітарну допомогу для військових.

Учасниці народного аматорського колективу мажореток «Альфа» з Хмельницького вкотре стали чемпіонками світу з мажорет-спорту. У змаганнях, які проходили у Польщі, вони здобули десять нагород. Зокрема, два перших місця.

За інформацією пресслужби Хмельницької міськради, цьогоріч чемпіонат світу з мажорет-спорту проходив у польському місті Ополе. Впродовж чотирьох днів між собою змагалися кращі колективи України, Польщі, Словаччини, Південної Африки, Угорщини, Чехії, Франції та Хорватії. Хмельницький представляв народний аматорський колектив мажореток «Альфа».

У запеклих змаганнях хмельничанки змогли здобути одразу десять нагород. Серед них — два перших місця. Крім перемоги, мажоретки привезли в Україну гуманітарну допомогу для військових.

Художній керівник колективу «Альфа» Олександр Мильніков розповів телеканалу «Місто», що підготовка до цього чемпіонату була однією з найважчих. Іноді тренування доводилося проводити в укритті під час повітряних тривог.

«Крім того, впродовж двох років через карантин ми не могли настільки інтенсивно займатися як раніше. Для деяких дівчат ці змагання стали першими», — зазначив Мильніков.

Читайте також: Першість області з футболу: фаворити перемагають

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую