ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: фаворити перемагають

Спорт 2390
Дмитро Грицик (у синій формі ліворуч) у 2 турі відзначився голом у ворота Поділля
Дмитро Грицик (у синій формі ліворуч) у 2 турі відзначився голом у ворота Поділля. Фото: з архіву

Відбулися матчі другого туру чемпіонату Хмельниччини.

Минулорічний чемпіон здобув першу перемогу в сезоні, матч у Білогір’ї не виявив переможця, а «Іскра» виграла свій другий поспіль матч – так коротко можна розповісти про другий тур обласних змагань з футболу в Прем’єр-лізі. А ось у першому дивізіоні в одному з матчів забили сім голів. Отож, детальніше про матчі, які відбулися 3 вересня.

Прем’єр-ліга

Чемпіон області 2021 року ФК «Колос» в Полонному приймав ФК «Антоніни». Обидві команди в стартовому турі зазнали поразок, а тому намагалися реабілітуватися. І матч видався не легким для обох клубів, але доволі результативним. Вже на 13 хвилини ексзахисник хмельницького «Поділля» Олександр Жданов вивів «Колос» вперед у рахунку. А на 34 хвилині Богдан Скоцький подвоїв перевагу команди з Полонного. Та інтрига доволі швидко повернулася – на 36 хвилині Владислав Пашківський забив «Колосу» і рахунок став 2:1. Утім, господарям поля на 67 хвилині знову вдалося відірватися на відстані у два м’ячі – дубль у грі оформив Скоцький. Та ФК «Антоніни» не зупинилися і на 87 хвилині рахунок скоротив Степан Рижук. Але звести матч у нічию гостям не вдалося. «Колос» переміг з рахунком 3:2.

У Хмельницькому «Поділля» приймало «Іскру» з Теофіполя, яка в першому турі перемогла «Колос». Звісно, хмельничан не можна було назвати фаворитами цього протистояння, адже в складі «Поділля» нині грають доволі юні футболісти. Утім, гостям довелося докласти чималих зусиль, аби здобути другу поспіль звитягу в чемпіонату. «Іскра» свій перший гол у грі забила аж на 40 хвилині, коли відзначився Дмитро Грицик. Ну, а ще один гол в складі теофіпольчан на рахунку Вадима Безвещука, який відзначився на 82 хвилині. Отож, «Поділля» - «Іскра» 0:2.

А в Білогір’ї матч місцевої «Перлини Поділля» проти красилівського «Случа» не виявив переможця. На гол Олега Самойлюка на 39 хвилині, гості відповіли забитим м’ячем Вадима Налісніковського. У підсумку рахунок у матчі 1:1.

У третьому турі «Іскра» прийматиме «Перлину Поділля», в Антоніни завітає «Поділля», а «Колос» зіграє в Красилові проти «Случа». Ці поєдинки мають пройти 10 вересня.

Перша ліга

У Чемерівцях місцева команда «Оболонь-Чемерівці» приймала «Спортлідер» зі станції Дунаївці. І матч завершився в «суху» нічию 0:0.

А в Хмельницькому «Поділля-2» зіграло з ФК «Дунаївці». Юним хмельничанам було не легко. Вони програли з рахунком 0:7. А за дунаєвчан забивали Дмитро Пожидаєв, Роман Скочеляс (тричі), Олександр Бондаренко (двічі) та Володимир Броварський.

У наступному турі, який запланований на 10 вересня, «Спортлідер» вдома прийматиме «Поділля-2», а ФК «Дунаївці» - «Жищинці». Команда «Оболонь-Чемерівці» відпочиватиме.

Читайте також - Чемпіонат області з футболу: календар матчів першого кола в двох лігах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую