ye-logo.v1.2

Обласний футбол: перемога поточного лідера та дебют чемпіона в аматорській першості

Спорт 2315
Владислав Брицький в складі Колоса з Полонного в першому турі аматорського чемпіонату України відзначився двома голами
Владислав Брицький в складі Колоса з Полонного в першому турі аматорського чемпіонату України відзначився двома голами. Фото: з архіву

У чемпіонаті області відбулися чергові матчі, а в першості України серед аматорів стартував новий сезон.

Третій тур обласних змагань серед команд Прем’єр-ліги видався неповним, оскільки один поєдинок перенесли. Причина – участь полонського «Колоса» в чемпіонаті України серед аматорів. І «Колос», поки його конкуренти грали в обласних змаганнях, успішно стартував в аматорській першості, перемігши на Вінниччини «Факел» з Липовця з рахунком 5:0. Отож, детальніше про все в огляді від сайту «Є».

Прем’єр-ліга

Матч красилівського «Случа» проти «Колоса» має відбутися 14 вересня. А ось решта поєдинків найвищого дивізіону чемпіонату області видалися доволі результативними.

В Антнонінах місцевий футбольний клуб приймав хмельницьке «Поділля», в складі якого виступають молоді гравці, яким вже вдалося відчути смак перемоги в першому турі. Утім, у третій ігровий день хмельничани не змогли «зачепитися» за залікові очки. ФК «Антоніни» впевнено переміг з рахунком 4:0, завдяки голам Андрія Бартошука, Дмитра Михайленка, Єгора Йолтуховського та Степана Рижука.

А в Теофіполі місцева «Іскра» приймала «Перлину Поділля» з Білогір’я. І, якщо в першому таймі команди не забили жодного голу, то в другому – аж п’ять. Три з яких влетіли у ворота гостей. За «Іскру» забивали Олег Ільчук та Вадим Безвещук (двічі). «Перлина Поділля» «відповіла» двома влучними «пострілами» Олег Самойлюка з пенальті та Олег Гребенюк. У підсумку «Іскра» виграла 3:2, і це третя поспіль перемога в чемпіонаті. Поки що команда з Теофіполя єдина в Прем’єр-лізі, яка не втрачала залікових балів.

У четвертому турі 17 вересня «Поділля» вдома прийматиме «Случ», а «Іскра» в Теофіполі зіграє з ФК «Антоніни». Матч «Перлини Поділля» проти «Колоса», через участь полонської команди в аматорській першості, відбудеться 21 вересня.

Перша ліга

У цьому дивізіоні також тур видався результативним. У двох матчах було забито 14 голів!

Найрезультативнішим став поєдинок на станції Дунаївці, де місцевий «Спортлідер» приймав юних футболістів з хмельницького «Поділля-2». Господарі перемогли з рахунком 8:0.

А в Дунаївцях місцевий футбольний клуб приймав ФК «Жищинці». Результат цього матчу – 4:2 на користь дунаєвчан.

У наступному турі 17 вересня ФК «Жищинці» прийматимуть «Поділля-2», а «Оболонь-Чемерівці» зіграють проти «Спортлідера».

Аматорська першість

Діючий чемпіон Хмельницької області – «Колос», стартував у чемпіонаті України. І одразу ж команда з Полонного здобула переконливу перемогу над «Факелом» 5:0. Ще в першому таймі команда з Хмельниччини змогла зробити комфортним для себе рахунок завдяки двом голам Владислава Брицького. Та після перерви «Колос» не зупинився – забив ще три (відзначилися Андрій Наконечний, Микола Коляда та Богдан Скоцький).

Далі в чемпіонаті України серед аматорів на «Колос» очікує матч другого туру. І знову на виїзді – в Коломиї Івано-Франківської області проти ФК «Варатик». Матч має пройти найближчими вихідними.

Читайте також: Злива на Київщині не завадила «Епіцентру» перемогти (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую