ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: лідери продовжують набирати очки

Спорт 1959
Іскра з Теофіполя залишається єдиною командою Прем
Іскра з Теофіполя залишається єдиною командою Прем'єр-ліги чемпіонату Хмельницької області, яка ще не втрачала залікових пунктів. Фото: з архіву

Відбулися матчі 5 туру чемпіонату Хмельниччини в двох лігах.

У чергових поєдинках обласної першості, які відбулися минулого вікенду, обійшлося без сенсації. По суті, ті команди, які претендують на високі місця за підсумками усього сезону, здобули свої залікові очки. Щоправда, для деяких команд перемоги далися не легко.

Прем’єр-ліга

У Красилові відбувся центральний матч 5 туру, в якому місцевий «Случ» приймав теофіпольську «Іскру». Гості, які до цього поєдинку ще не втрачали очок, змогли продовжити свою переможну ходу. Щоправда, єдиний та переможний гол «Іскрі» вдалося забити ближче до завершення поєдинку – на 81 хвилині матчу відзначився кращий бомбардир чемпіонату Вадим Безвещук. Для досвідченого півзахисника цей гол став шостим у цій першості. Отож, «Случ» - «Іскра» - 0:1.

ФК «Антоніни» вдома приймали «Перлину Поділля» з Білогір’я. Господарям вдалося за перші 60 хвилин створити комфортний для себе рахунок у грі, адже вони забили 5 голів (відзначилися Костянтин Мазур, Владислав Пашківський, Владислав Оцалюк, Сергій Поліщук та Андрій Бартошук). Віддати належне білогірцям, вони, попри рахунок, боролися в цій грі до останнього. У підсумку Віталій Матвійчук двічі вразив ворота господарів. Отож, ФК «Антоніни» - «Перлина Поділля» - 5:2.

Ще один матч - «Колос» - «Поділля» запланований на 28 вересня. Адже команда з Полонного грала свій поєдинок в чемпіонаті України серед аматорів. «Колос» вдома приймав «Агрон» з Тернопільщини та зіграв унічию 1:1.

Вже 1 жовтня в Прем’єр-лізі розпочнеться друге коло змагань. «Перлина Поділля» прийматиме «Поділля», а «Случ» - ФК «Антоніни». Центральний матч туру пройде в Полонному, де «Колос» прийматиме «Іскру». Але цей поєдинок відбудеться 5 жовтня, адже “Колос» 2 жовтня гратиме на Львівщині свій матч в аматорській першості проти ФК «Куликів».

Перша ліга

У Дунаївцях відбулося місцеве дербі. Тамтешній футбольній клуб приймав «Спортлідер» зі станції Дунаївців. Крім цього, обидві команди лідирують в цьому дивізіоні. Щоправда, фаворитом є саме ФК «Дунаївців», який в попередніх трьох іграх не втратив жодного залікового балу. У домашній грі проти «Спортлідера», дунаєвчани здобули чергову перемогу. Цього разу з рахунком 4:2. За ФК «Дунаївці» забивали Алішер Якубов (двічі), Дмитро Пожидаєв та Назар Кравчук. За «Спортлідер» - Денис Верещагін та Вадим Новіцький.

ФК «Жищинці» у 5 турі приймали «Оболонь-Чемерівці». І хоч господарі першими відкрили рахунок у матчі, коли на 14 хвилиін відзначився Сергій Яровий, гості змогли не лише відігратися на 19 хвлині після голу Олега Барицького, а на 27 хвилині повести в рахунку. І знову забив Барицький. Більше голів у цій грі не було. Отож, ФК «Жищинці» - «Оболонь-Чемерівці» - 1:2.

Матчі 6 туру в першій лізі відбудуться 1 жовтя. «Поділля-2» в Хмельницькому прийматиме «Оболонь-Чемерівці», а ФК «Жищинці» вдома зіграють проти «Спортлідера».

Читайте також: «Епіцентр» створив міні-сенсацію в матчі проти «Карпат» (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую