ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: «Колос» продовжує гонку за «Іскрою»

Спорт 2298
Федір Семенюк у матчі проти Поділля відзначився двома забитими голами
Федір Семенюк у матчі проти Поділля відзначився двома забитими голами. Фото: з архіву

Відбувся заключний матч першого кола в Прем’єр-лізі.

Вчора, 28 вересня, в Полонному відбувся поєдинок 5 туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги. Місцевий «Колос» приймав хмельницьке «Поділля». Ця гра «закрила» перше коло змагань. Інші матчі 5 туру, нагадаємо, пройшли минулого вік-енду.

Вже на 6 хвилині гри чемпіон області-2021 року відкрив рахунок, коли пенальті реалізував Олександр Жданов. Ще через дві хвилини успіх «Колоса» подвоїв Богдан Скоцький. Та долю матчу, по суті, було вирішено вже на 22 хвилині. Адже господарі поля, завдяки голу Миколи Коляди, встановили комфортний для себе рахунок 3:0. Але на цьому не зупинилися.

Вже після перерви Федір Семенюк на 52 та 59 хвилинах поєдинку оформив «дубль» у грі. Щоправда, між цими голами, юні футболісти з Хмельницького змогли «розпечатати» ворота господарів – на 58 хвилині забив Назар Гамолов. «Поділлю» на 75 хвилині вдалося забити ще раз – гол на рахунку Вадима Горобця.

Отож, рахунок у матчі 5:2 на користь «Колоса».

Вже першого жовтня в чемпіонаті області розпочнеться друге коло змагань. У Білогір’ї «Перлина Поділля» прийматиме хмельничан, а в Красилові місцевий «Случ» зіграє з ФК «Антоніни». «Колос» свій матч 6 туру проведе в Полонному 5 жовтня проти теофіпольської «Іскри». До цього ж на полончан очікує поєдинок чемпіонату України серед аматорів 2 жовтня. У Полонному команда прийматиме ФК «Куликів» із Львівської області.

Турнірне становище команд після першого кола:

1. «Іскра» - 15 очок
2. «Колос» - 12
3. «Случ» - 7
4. ФК «Антоніни» - 6
5. «Поділля» - 3
6. «Перлина Поділля» - 1

Читайте також: «Епіцентр» створив міні-сенсацію в матчі проти «Карпат» (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую