ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: лідер змінився

Спорт 2025
Колос з Полонного продовжує вдало виступати в чемпіонаті області
Колос з Полонного продовжує вдало виступати в чемпіонаті області. Фото: з архіву

Першість області з футболу: лідер змінився

Вчора, 6 жовтня, в Полонному пройшов поєдинок чемпіонату Хмельницької області серед команд Прем’єр-ліги, в якому «Колос» приймав теофіпольську «Іскру». Матч, як то кажуть, можна було назвати за шість очок. Адже «Колос» - чемпіон 2021 року і до цієї гри посідав друге місце, а «Іскра» лідирувала в першості, маючи в 5 матчах 5 перемог. І ось команда з Теофіполя зазнала першої поразки.

У першому таймі команди не змогли відзначитися голами. Натомість, у другій половині грі почали вражати ворота. Спочатку, на 53 хвилині, Вадим Безвещук вивів «Іскру» вперед. Але «Колос» відігрався на 87 хвилині, коли забив Олег Кошка. Здавалося, що матч так і завершився внічию 1:1, але… Кошка на 92 хвилині поєдинку вдруге вразив ворота Костянтина Одольського та приніс своїй команді перемогу з рахунком 2:1.

Після цього матчу у Прем’єр-лізі відбулася зміна лідера. Тепер на першій сходинці з 15 очками перебуває «Колос». «Іскра» - друга. Щоправда, в команди з Теофіполя також 15 залікових балів.

Вже 8 жовтня відбудуться два матчі 7 туру. «Іскра» прийматиме хмельницьке «Поділля», а в Красилові «Случ» зіграє з «Перлиною Поділля» з Білогір’я. «Колос» свій матч 7 туру проведе на виїзді 12 жовтня проти ФК «Антоніни».

Читайте також - Першість області з футболу: друге коло стартувало

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую