ye-logo.v1.2

Як хмельничани бігали і збирали гроші на ЗСУ (фото)

Спорт 2028
У місті вчергове провели благодійний забіг
У місті вчергове провели благодійний забіг. Фото: автора

Очолила забіг відома хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України, у Хмельницькому влаштували патріотичний забіг, під час якого збирали гроші на підтримку ЗСУ. Спортивну подію провели у парку Чекмана, а долучитися до неї закликали усіх охочих. У результаті на забіг зареєструвалося 125 містян.

Учасниками забігу стали любителі спорту, спортсмени та просто небайдужі люди. Приходили колективами, родинами та поодинці. Очолила команду бігунів легкоатлетка, чемпіонка Європи Марина Бех-Романчук. Долучився також голова обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Перед стартом усі виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання полеглих захисників. Потім відзначили нагородами хмельничан, які активно допомагають українському війську на передовій, і зробили розминку. Далі алеями парку бігли на вибір дистанцію у три або п’ять кілометрів і на пам’ять отримали диплом.

Учасники забігу під час реєстрації мали задонатити по триста гривень. Однак, як розповідають організатори, чимало хмельничан кидали у скриньку більшу суму. Усі гроші будуть використані на потреби військових Хмельниччини, які нині перебувають на передовій.

Додамо, у Хмельницькому на майданчику перед кінотеатром Шевченка розгорнули фотовиставку у пам’ять про загиблих у Маріуполі бійців полку «Азов». Організували її родини полеглих захисників, щоб познайомити хмельничан з тими, хто боровся за їхню свободу, хто поклав за це найдорожче – своє життя.

Як усе проходило - у наших фото:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую