ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: «Іскра» втрачає, а ФК «Антоніни» здобуває

Спорт 2453
У чемпіонаті області з футболу деяким командам залишилося зіграти лише один матч, а є й такі, яким три поєдинки
У чемпіонаті області з футболу деяким командам залишилося зіграти лише один матч, а є й такі, яким три поєдинки. Фото: з архіву

Відбулися поєдинки 9 туру в Прем’єр-лізі та першій лізі чемпіонату Хмельниччини.

Обласні змагання з футболу добігають до завершення. Ще трохи і стане відомо, яка команда стане чемпіоном Хмельниччини 2022 року. Щоправда, в першій лізі вже й так зрозуміло. А ось у Прем’єр-лізі ситуація хоч і заплутана, але тепер відповідь на запитання: «Чи зможе «Колос» з Полонного другий рік поспіль виграти чемпіонат?», може бути такою: «Все залежить від «Колоса». Отож, про ситуацію в обласних футбольних змаганнях – в огляді від сайту «Є».

Прем’єр-ліга

22 жовтня пройшли два матчі. У Красилові «Случ» приймав хмельницьке «Поділля». І хоч гості відкрили рахунок на 21 хвилині завдяки голу Олександра Титяніна, але зберегти його до кінця матчу не змогли. Ще на 37 хвилині Сергій Якобчук зрівняв його, а на 76 хвилині Павло Середюк вивів красилівчан вперед. «Крапку» в матчі поставив той же Якобчук, коли вдруге забив на 86 хвилині. Тож «Случ» переміг «Поділля» з рахунком 3:1.

А ось центральний матч пройшов в Антонінах, де місцева команда приймала «Іскру» з Теофіполя. Зауваживо, що ФК «Антоніни» зберігають високі шанси на те, щоб здобути бронзові медалі чемпіонату, а ось «Іскра» претендує на «золото». Утім, команді Ігоря Шишкіна необхідно було виграти цей матч, щоб в подальшому не залежати від результатів конкурента – «Колоса» з Полонного. І наче все в Антонінах почалося оптимістично для гостей, адже на 5 хвилині Артем Романюк відкрив рахунок у матчі. Та господарі швидко відігралися – на 9 хвилині забив Ігор Коротаєв. Більше голів у цьому поєдинку не було, тож ФК «Антоніни» - «Іскра» 1:1. Результат, який з позиції турнірної боротьби, може задовільнити команду з Красилівщини, а ось теофіпольчан – навряд чи. Адже тепер шансів на те, щоб виграти чемпіонат у них стало менше.

«Іскрі» залишилося зіграти лише один матч – у 10 турі 29 жовтня в Теофіполі прийматимуть «Случ». Красилівчанам, між іншим, також потрібна перемога в цій грі, щоб зберегти шанси на здобуття бронзових медалей. Але в подальшому багато чого залежатиме від конкурентів – «Колоса» та «Антонін». Адже у цих команд ще є три матчі! Зокрема, 26 жовтня «Колос» вдома зіграє з «Перлиною Поділля», а «Антоніни» в Хмельницькому – проти «Поділля». 29 жовтня «Антоніни» проведуть ще матч у Білогір’ї. А «Колос» 2 листопада – у Хмельницькому з «Поділлям». Заключним матчем чемпіонату стане поєдинок «Антонін» проти «Колоса».

Турнірне становище команд після матчів 9 туру:

1. «Іскра» - 22 очки (9 матчів)
2. «Колос» - 18 (7)
3. «Случ» - 13 (9)
4. «Антоніни» - 10 (7)
5. «Перлина Поділля» - 4 (8)
6. «Поділля» - 3 (8)

Перша ліга

Тут все без інтриги, якщо дивитися на те, хто виграє першість у цьому дивізіоні. У 9 турі 22 жовтня ФК «Дунаївці», які очолюють першу лігу, здобули свою сьому поспіль перемогу, вигравши в «Оболонь-Чемерівці» з рахунком 4:1.

А ось матч «Поділля-2» - ФК «Жищинці» не відбувся через неявку господарів на гру.

У 10 турі, 29 жовтня, «Спортілдер» на станції Дунаївці має зіграти із ФК «Дунаївці», а «Оболонь-Чемерівці» прийматимуть ФК «Жищинці».

Турнірне становище команд після матчів 9 туру:

1. ФК «Дунаївці» - 21 очко (7 матчів)
2. «Оболонь-Чемерівці» - 13 (7)
3. ФК «Жищинці» - 9 (7)
4. «Спортлідер» - 7 (6)
5. «Поділля-2» - 0 (7)

Читайте також - «Полісся» - «Епіцентр»: досвід та майстерність взяли своє (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую