ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. «Колос» та «Антоніни» набирають очки

Спорт 2117
Вже 5 листопада (а може і раніше, все залежатиме від результатів команд) стане відомо, хто виграв чемпіонат області з футболу 2022 року
Вже 5 листопада (а може і раніше, все залежатиме від результатів команд) стане відомо, хто виграв чемпіонат області з футболу 2022 року. Фото: ілюстративне з архіву

Відбулися перенесені матчі 8 та 9 турів у Прем’єр-лізі.

26 жовтня в чемпіонаті Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги пройшли два матчі, які були перенесені через різні обставини. Зокрема, у Полонному «Колос» приймав «Перлину Поділля» з Білогір’я, а в Антонінах місцева команда зіграла з хмельницьким «Поділлям».

Поєдинок 8 туру, який мав би відбутися в Хмельницькому, але за домовленістю команд провели в Антонінах, видався доволі щедрим на голи. «Поділля», яке в попередніх 8 матчах забило лише 5 голів, змогло в цьому матчі відзначитися тричі. Щоправда, юним хмельничанам це не допомогло здобути залікові бали. Адже ФК «Антоніни» забили чотири та перемогли з рахунком 4:3.

А в матчі 9 туру, який пройшов в Полонному, забивала лише одна команда – «Колос». Чемпіон області 2021 року, який цього сезону ще виступає в чемпіонаті України серед аматорів та очолює групу 1, впевнено здолав гостей з Білогір’я. Голи Богдана Скоцького, Богдана Дехтярука, Миколи Коляди, Андрія Наконечного, Богдана Скромінського та Федіра Семенюка принесли «Колосу» перемогу з рахунком 6:0.

Після цих матчів турнірна таблиця Прем’єр-ліги не зазнала змін. Але… тепер «Колос» впритул наблизився до «Іскри», а «Антоніни» зрівнялися за кількістю очок із красилівським «Случем».

Турнірна таблиця:

1. «Іскра» - 22 очки (9 матчів)
2. «Колос» - 21 (8)
3. «Случ» - 13 (9)
4. «Антоніни» - 13 (8)
5. «Перлина Поділля» - 4 (9)
6. «Поділля» - 3 (9)

29 жовтня «Перлина Поділля» зіграє з ФК «Антоніни», 2 листопада «Поділля» прийматиме «Колос», а 5 листопада «Іскра» зіграє зі «Случем». Також 5 листопада пройде пропущений матч «Антоніни» - «Колос». На цьому чемпіонат завершиться.

Читайте також - Першість області з футболу: «Іскра» втрачає, а ФК «Антоніни» здобуває

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую