FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
7 Липня, 2024

Футбол. «Епіцентр» врятувався від поразки та перервав серію невдач

Максим Гірний забив уже 6 голів у складі Епіцентра. Фото: ілюстративне з архіву

У 10 турі кам’янецька команда в Дунаївцях двічі програвала в матчі, але змогла перемогти «Діназ».

28 жовтня в Дунаївцях відбувся матчі 10 чемпіонату України з футболу VBET UA Перша, в якому «Епіцентр» приймав «Діназ» із Вишгорода Київської області. Подолянам довелося двічі відіграватися протягом матчу, а переможний для себе гол вони забили під завісу поєдинку. Вигравши з рахунком 3:2, «Епіцентр» перервав свою без виграшну серію з чотирьох матчів, та зміг зберегти поточну для себе третю позицію в турнірній таблиці.

Вже на початку матчу на 5 хвилині «Діназ» провів атаку, яка завершилася влучним ударом Ярослава Богунова. І, щоб відігратися, футболістам «Епіцентра» довелося докласти максимум зусиль. Але зрівняти рахунок вони все ж змогли. Сталося це наприкінці першого тайму вже у компенсований арбітром час, коли після передачі Андрія Беженара результативним ударом відзначився Максим Гірний. До речі, для форварда «Епіцентру» цей гол став 5 у чемпіонаті. Попередні ж чотири він забив у першому колі в ворота «Діназа» (два) та «Карпат» (два). Вже після поєдинку 28 жовтня Максим зізнався, що в нього, коли забив перший гол вишгородцям, була в голові думка, що може і цього разу він знову оформить дубль. І оформив! Щоправда, довелося чекати майже до завершення гри.

А в другого таймі «Діназ» на 53 хвилині вдруге повів у рахунку. Цього разу ворота Сергія Чернобая вразив ексгравець хмельницького «Поділля» Станіслав Мораренко.

За таких обставин тренерському штабу кам’янчан довелося змінювати гру своєї команди. «Пішли в «ва-банк», випустивши другого нападника», - так після матчу сказав головний тренер «Епіцентру» Сергій Нагорняк про появу на полі на 68 хвилині ще одного форварда Руслана Буряка. Тож господарі почали діяти з двома нападниками. І це дало свій результат на 83 хвилині. Буряк із метрів 27-ми потужно пробив у дальній кут від голкіпера «Діназа» і рахунок став 2:2. «Руслан молодець, забив свій перший гол у професійній кар’єрі, вітаємо його», - після гри сказав Нагорняк.

Але на цьому матч не завершився. Адже своє «слово» ще не сказав Гірний. На 87 хвилині простріл Владислава Кристіна у штрафному майданчику «Діназа» в один дотик у ворота суперника перевів саме Максим, який оформив третій дубль у сезоні. А разом із ним, приніс перемогу своїй команді з рахунком 3:2.

Після 10 матчів в «Епіцентра» 17 очок та третє місце в турнірній таблиці групи «А». Свій наступний поєдинок команда проведе на Київщині 5 листопада проти ФСК «Маріуполь». Матч у Дунаївцях між цими командами завершився перемогою господарів поля з рахунком 1:0.

Читайте також: Першість області з футболу. «Колос» та «Антоніни» набирають очки