ye-logo.v1.2

Хмельницькі гандболістки дебютували в Суперлізі

Спорт 2020
Хмельничанки розпочали сезон у гандбольній Суперлізі перемогою
Хмельничанки розпочали сезон у гандбольній Суперлізі перемогою. Фото: handball.net.ua

Стартував новий чемпіонат України з гандболу серед жінок.

18 листопада розпочався чемпіонат України з гандболу в Суперлізі. Вперше в історії у найвищому дивізіоні жіночого гандболу виступає команда з Хмельницького «ДЮСШ-1 ХНУ». І в дебютній для себе грі наші дівчата в Ужгороді здолали столичний «Спартак -ШВСМ» з рахунком 30:25.

Ще до старту змагань головний тренер хмельничанок Сергій Процюк у коментарі пресслужбі Федерації гандболу України розповідав, що його дівчата налаштовані проявити себе в новому сезоні. «У нас немає великих кадрових втрат у порівнянні із минулим сезоном. У команді є гравці, які можуть повести колектив за собою. Наприклад Вероніка Алексєєнко чи Таня Соловей. Це дівчата з досвідом, які багато років виступали у Вищій лізі. Є і багато талановитої молоді, яка приємно здивувала в минулому сезоні. Гадаю, Діана Харіна може потрапити до юніорської збірної України», - казав Сергій Процюк.

І ось у першому ж матчі «ДЮСШ-1 ХНУ» здобула перемогу. Наступний поєдинок хмельничанки знову проведуть в Ужгороді. 19 листопада вони зіграють проти «КЗ КОР БСФ» із Броварів.

Читайте також: Аматорський футбол. Теофіпольська «Іскра» зіграла другий матч зі «Скалою 1911»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую