ye-logo.v1.2

Аматорський футбол. Теофіпольська «Іскра» зіграла другий матч зі «Скалою 1911»

Спорт 2304
Іскра з Теофіполя двічі поступилася стрийській Скалі 1911
Іскра з Теофіполя двічі поступилася стрийській Скалі 1911. Фото: ілюстративне з архіву

До наступного раунду Кубка України серед аматорів вийшла команда з Львівщини.

Вчора, 16 листопада, у Теофіполі відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України серед аматорських команд, в якому місцева «Іскра» приймала «Скалу 1911» зі Стрия Львівської області. Перша гра на Львівщині завершилася з рахунком 4:0, а тому, фактично, поєдинок у Теофіполі став формальністю в боротьбі команди за путівку до чвертьфіналу. Утім, цього разу «Іскра», хоч і поступилася з рахунком 2:3, але дала бій.

«Могли зіграти внічию, могли і виграти, - у коментарі сайту «Є» сказав головний тренер «Іскри» Ігор Шишкін. – Головне, що мої хлопці в цьому матчі виглядали значно краще. Але «Скала 1911», відверто, має значно потужніший склад футболістів, а тому заслужено вийшла до наступного етапу, а ми отримали безцінний досвід».

Перший тайм у Теофіполі завершився з рахунком 0:0. А вже в другій половині матчу стрияни відкрили рахунок, однак господарям, завдяки голу Володимира Нагорняка, вдалося відігратися. Щоправда, «Скала 1911» згодом забила ще двічі. І лише наприкінці матчу гол Назара Лазарева встановив остаточний рахунок у грі – 2:3.

«Для нас сезон завершився, - каже Ігор Шишкін. – Тепер головне, щоб Україна якнайшвидше перемогла загарбників».

Читайте також: «Епіцентр» вдруге переміг «Карпати»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую