ye-logo.v1.2

Дочекалися! Шаблісти – переможці Універсіади!

Спорт 2405
Бронзовий призер чемпіонату світу 2010 з фехтування на шаблях Олег Штурбабін, став переможцем Універсіади-2011 в складі збірної України.
Бронзовий призер чемпіонату світу 2010 з фехтування на шаблях Олег Штурбабін, став переможцем Універсіади-2011 в складі збірної України.. Фото: sport-express.ua

У Китаї пройшли командні змагання з фехтування на шаблях, в яких перемогу здобула збірна України, в складі якої виступали троє подолян

Наші земляки Олег Штурбабін, Дмитро Пундик, Дмитро Бойко та одесит Андрій Ягодка принесли до скарбнички збірної України чергову нагороду літньої Універсіади-2011. До того ж, золоту! За найвищі нагороди змагань, нашим фехтувальникам довелося здолати чимало збірних, а у фіналі їм протистояли італійці.
Переможний матч розпочав Олег Штурбабін, який у першому виході на місток, виграв у Марка Трікаріка з рахунком 5:2. А згодом його успіх подовжив Андрій Ягодка. Натомість Дмитру Бойко не вдалося перемогти Массіміліано Муроло, але все на свої місця «розставив» Дмитро Пундик, який мінімально (5:4) «переграв» на містку ще одного італійця. Далі ж жоден із наших спортсменів не «спіткнувся» і Україна здобула впевнену перемогу з рахунком 45:31.
Ну, а 18 серпня відбудуться командні змагання серед жінок на шаблях. За збірну України можуть виступити двоє подолянок – Галина Пундик та Аліна Комащук.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую