ye-logo.v1.2

Волейбол. «Поділлю» не вдалося відібрати очки в лідерів першості

Спорт 1434
ВК Поділля поступився в 2 турі командам з Бахмута  та Чернігова, але переіг клуб із Луцька
ВК Поділля поступився в 2 турі командам з Бахмута та Чернігова, але переіг клуб із Луцька. Фото: з архіву

У чемпіонаті України з волейболу серед чоловіків у вищій лізі хмельничани провели чергові матчі.

У другому турі змагань, матчі яких проводять у Хирові Львівської області, волейбольний клуб «Поділля» провів три поєдинки. У них команда Романа Ковальчука здобула одну перемогу, а ось у двох іграх – зазнала фіаско.

У першій грі хмельничанам протистояв «Олюртранс» з Луцька. «Поділля», поступившись у першій партії 22:25, у наступних трьох переграло суперника. А відтак хмельницька команда здобула третю перемогу в сезоні. Цього разу з рахунком 3:1.

Наступним суперником подолян став один із фаворитів змагань – ВК «Бахмут-ШВСМ» з Донеччини. Три партії… і всі на користь «Бахмуту» - 25:18, 25:12, 25:21.

А далі на хмельничан очікував ще один фаворит вищої ліги – чернігівський «Буревісник-ШВСМ». Цей матч видався доволі запеклим та тривалим за часом, про що свідчать і рахунки в чотирьох партіях - 23:25, 25:21, 26:28, 27:25. Тому переможця грі визначали в 5 сеті. І він завершився на користь чернівчан - 12:15.

Після двох турів ВК «Поділля», який стартував у новому чемпіонаті з перемог, посідає третє місце з 10 очками. Попереду – «Буревісник-ШВСМ» із 14 балами та «Бахмут-ШВСМ» із 12 заліковими пунктами.

Вже 10-12 лютого на Львівщині пройдуть матчі третього туру. «Поділля» зіграє із «ШВСМ-СумДу» із Сум, львівською «Булавою» та «Хотинськими козаками» із Чернівецької області.

Читайте також: Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула бронзу на турнірі у Німеччині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую