ye-logo.v1.2

Михайла Романчука визначили кращим спортсменом Хмельниччини

Спорт 2220
Хмельничанин Михайло Романчук є лідером збірної команди України з плавання
Хмельничанин Михайло Романчук є лідером збірної команди України з плавання. Фото: з архіву редакції

Впродовж квітня плавець здобув три ліцензії на Олімпіаду-2024.

Кращий спортсмен квітня у Хмельницькій області. Таку відзнаку отримав лідер збірної команди України з плавання Михайло Романчук. За це проголосували більшість членів комісії Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області.

Хмельничанина Михайла Романчука відзначили за його досягнення на турнірі «Stockholm Open», який проходив у Швеції. Він протягом 13-16 квітня здобув три ліцензії на Олімпіаду-2024. На дистанції 400 метрів він посів четверте місце (3 хвилини 46,66 секунди), на дистанції 800 метрів — друге місце (7 хвилин 47,12 секунди), на дистанції 1500 метрів вільним стилем — друге місце (14 хвилин 40,21 секунди), а у комплексному плаванні на дистанції 400 метрів — друге місце (4 хвилини 20,2 секунди).

«Для 26-річного Михайла Романчука Олімпійські ігри в Парижі стануть третіми у його професійній кар’єрі плавця. Він вже є дворазовим призером з плавання в басейні Олімпіади 2020 року. Тоді він виборов срібло на дистанції 1500 метрів вільним стилем і бронзу на дистанції 800 метрів вільним стилем. Тож вітаємо спортсмена і його наставників з успішним початком сезону на престижних змаганнях», — зазначили представники НОК України у Хмельницькій області.

Нагадаємо, торік Михайло Романчук увійшов у десятку найкращих спортсменів України.

Читайте також: Футбол. «Епіцентр» на Полтавщині перервав свою серію невдач (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую