ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» на Полтавщині перервав свою серію невдач (ФОТО)

Спорт 2352
«Епіцентр» виграв у «Кременя» в нелегкому матчі
«Епіцентр» виграв у «Кременя» в нелегкому матчі. Фото: автора

Кам’янецька команда змогла здолати «Кремінь» з Кременчука.

Кам’янець-Подільський футбольний клуб «Епіцентр» провів матч четвертого туру другого етапу чемпіонату України з футболу в групі «Чемпіонській». Кам’янчани, які в трьох попередніх поєдинках набрали лише один бал, на Полтавщині змогли перервати свою безвиграшну серію, перемігши «Кремінь» з Кременчука з рахунком 2:1.

Перед звітним поєдинком «Епіцентр» мав певні кадрові проблеми – через дискваліфікацію поєдинок пропускав кращий форвард команди Максим Гірний. Натомість, як після гри зізнався головний тренер кам’янчан Сергій Нагорняк, Гірного хоч і не вистачало, але в нього є 20 футболістів, які в разі потреби можуть зіграти на різних позиціях. Щоправда, до радикального – поставити захисника в напад, справа не дійшла. Прогнозовано центрального форварда зіграв Руслан Буряк. Який, хоч і не забив у цій грі, але постійно тримав в напрузі захист «Кременя», а інколи й відволікав собою увагу в інших партнерів по команді.

Зокрема, на 27 хвилині матчу, коли саме Буряк відволік увагу двох захисників від атаки його команди, яка завершилася пасом Юрія Глущука на Андрія Ляшенка. Той в один дотик перевів м’яч з лінії воротарського майданчика у ворота «Кременя». Повівши в рахунку, «Епіцентр» не заспокоївся. Команда продовжувала атакувати та загрожувати воротам суперника. Вже після матчу головний тренер «Кременя» Роман Локтіонов зізнався, що цей матч для його команди став найгіршим у чемпіонаті.

Кам’янчани ж забили вдруге аж на 86 хвилині, коли Микола Миронюк з лінії штрафного майданчика пробив у дальній нижній від голкіпера кут – 0:2.

Та інтрига до матчу повернулася на 90+1 хвилині. Саме тоді «Кремень» провів атаку, під час якої захисник «Епіцентра» Олег Ничипоренко не влучив по м’ячу біля власного штрафного майданчика, а Денис Галата одразу пробив – «за комірець» Роману Жмурку. Рахунок став 1:2, а попереду ще було кілька компенсованих арбітром хвилин. І «Кремень» міг забити ще – на останніх секундах гри, коли Олександр Вівдич пробивав з близької відстані по воротах гостей, але їх врятував Роман Жмурко. Отож, рахунок у матчі «Кремінь» - «Епіцентр» 1:2.

Кам’янець-подільська команда продовжує посідати 6 місце в турнірній таблиці в групі «Чемпіонська», маючи в активі вже 12 очок. Свій наступний матч «Епіцентр» знову зіграє на виїзді – 6 травня в Києві проти «Оболоні», з якою кам’янчани в першому турі другого етапу зіграли внічию 0:0.

До вашої уваги фото з матчу «Кремінь» - «Епіцентр»:

Кремінь - Епіцентр: перед матчем - подяка ЗСУ

«Кремінь» - «Епіцентр»: перед матчем - подяка ЗСУ

Андрій Ліповуз вперше вийшов у стартовому складі Епіцентра

Андрій Ліповуз вперше вийшов у стартовому складі «Епіцентра»

Юрій Глущук записав у свій актив гольову передачу

Юрій Глущук записав у свій актив гольову передачу

Євген Шевченко, традиційно, грав на лівому фланзі захисту Епіцента

Євген Шевченко, традиційно, грав на лівому фланзі захисту Епіцентра

Кремінь - Епіцентр 

Андрій Ляшенко відзначився дебютним голом за Епіцентр

Андрій Ляшенко відзначився дебютним голом за Епіцентр.

Кремінь - Епіцентр

Кремінь - Епіцентр

Кремінь - Епіцентр

Кремінь - Епіцентр

Кремінь - Епіцентр

Кремінь - Епіцентр

Микола Миронюк

Микола Миронюк, вийшовши на заміну на 65 хвилині матчу, на 86-ій забив гол у ворота Кременя.

Читайте також: Один із старожилів «Поділля» став гравцем ФК «Епіцентр»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую