ye-logo.v1.2

Велопробіг до Дня Героїв у Хмельницькому: збиратимуть гроші на дрони-камікадзе

Спорт 1625
Стартуватимуть велосипедисти від кінотеатру Шевченка
Стартуватимуть велосипедисти від кінотеатру Шевченка. Фото: з архіву

Подію організовують у пам’ять про загиблого на війні хмельничанина, велоактивіста Віталія Поліщука.

У Хмельницькому 21 травня відбудеться благодійний велопробіг пам‘яті Віталія Поліщука. Як зазначають організатори, учасники події долучаться до загальноміського збору грошей на тисячу дронів-камікадзе для українських захисників. Приурочать заїзд Дню Героїв, який в Україні відзначають 23 травня.

Усіх велолюбителів запрошують взяти участь у пробігу. Збір велосипедистів буде на майданчику біля кінотеатру Шевченка. О 10-ій годині розпочнеться реєстрація, об 11-ій годині учасники стартуватимуть.

Маршрут пролягатиме центральними вулицями міста: Володимирська, Героїв Майдану, Кам‘янецька, Зарічанська, Старокостянтинівське шосе, Проскурівська до кінотеатру Шевченка.

Нагадаємо, у вересні минулого року хмельницькі велосипедисти влаштували перегони в пам’ять про загиблого Віталія Поліщука. Раніше ініціатором та основним організатором щорічного велозаїзду "Подільська сотка" був хмельничанин, громадський активіст Віталій Поліщук. Однак після початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну він взяв до рук зброю і поїхав захищати рідну землю від ворогів. На жаль, 9 травня 2022 року він загинув на Донеччині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую