ye-logo.v1.2

Волейбол: київський «Локомотив» та вінницький «СДЮСШ-ВНАУ» продовжують кубкову боротьбу

Спорт 2783
Фото: Людмила

А ось хмельницькі волейболісти, які є найближчим резервом суперлігового «Новатора», не змогли подолати перший етап Кубка України.

Щоб вийти до наступного раунду змагань, «Новатору-2-Прикордоннику» необхідно було в Вінниці посісти, як мінімум, друге місце в групі «А-2». Вже у першому ж матчі хмельничани програли вінницькій «СДЮСШ-ВНАУ» з рахунком 3:0. У другій грі проти дублерів «СДЮСШ-ВНАУ», волейболісти «Новатора-2-Прикордонник» все ж таки зуміли витиснути з матчу максимум – вигравши з рахунком 3:0. Але перемога далася вкрай важко, адже всі партії хмельничани виграли з перевагою лише у 2-3 очки.

Ну, і в останньому матчі на команду з Хмельницького очікував лідер групи – київський «Локомотив». Давши бій у перших двох партіях, поступившись із рахунками 24:26 та 23:25, «Новатор-2-Прикордонник» не зміг вистояти у третій партії, програвши з рахунком 10:25. Ця поразка не дозволила хмельничанам посісти друге місце у групі, а тому для них Кубок України завершився. Далі крокують «Локомотив» та «СДЮСШ-ВНАУ».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую