ye-logo.v1.2

Хмельничани – призери чемпіонату України з баскетболу 3x3

Спорт 1538
Фінальні змагання з баскетболу 3х3 пройшли в Києві
Фінальні змагання з баскетболу 3х3 пройшли в Києві. Фото: fbu.ua

Дві команди різних вікових груп здобули медалі змагань.

У Києві відбувся фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед гравців віком до 18 та 23 роки. Участь у них взяли і баскетболісти БК «Хмельницький». І обидві команди стали призерами першості.

Вісім команд за підсумком чотирьох етапів чемпіонату України в категорії U-23 змагалися за титул чемпіона України. Баскетбольний клуб «Хмельницький» у цій віковій категорії представляли Нікіта Коут, Андрій Аніськов, Олександр Бужанський, Єгор Глущенко. Хлопці вийшли до півфіналу, де поступилися збірній України U-17 з рахунком 14:12. А вже в матчі за третє місце - перемогли «ЗСО-СумДу-2» з рахунком 20:19. А відтак – хмельничани здобули бронзові медалі.

У фінальному етапі чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд U-18 також взяли участь 8 кращих команд. Серед них і БК «Хмельницький» в складі Назара Діхтяра, Олександра Євчишина, Ілля Сергієв та Миколи Васильєва. Вийшовши до півфіналу, хмельничани здолали «UT Basket» з рахунком 21:17. У вирішальному ж матчі сильніщою виявилася команда «4Sports» з рахунком 19:9. Тож БК «Хмельницький» - срібний призер чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Читайте також: Антон Балакай – чемпіон Європи з футболу, три волейболістки – призерки Євро Ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую