ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Епіцентр» отримали суперників у Кубку України

Спорт 1811
Епіцентр, перемігши харківський Металіст, у наступного раунді Кубка України зіграє в Івано-Франківську проти Прикарпаття
Епіцентр, перемігши харківський Металіст, у наступного раунді Кубка України зіграє в Івано-Франківську проти Прикарпаття. Фото: з архіву

Матчі 1/32 фіналу пройдуть 15 серпня.

У столичному Будинку футболу провели жеребкування третього попереднього етапу розіграшу Кубка України сезону 2023/2024 року. Участь у ньому взяли 16 команд, які здобули перемоги в попередньому раунді. Серед них і два представники Хмельниччини – волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр».

Перед жеребкування 1/32 фіналу, команди поділили на три групи за регоінальним принципом. І представники Хмельниччини опинилися в групі «А» разом із «Скалою 1911» зі Стрия, ФК «Миколаїв» (обидві з Лтвівщини), івано-франківським «Прикарпаттям» та тернопільскою «Нивою», яка в серії пенальті вибили з Кубка України хмельницьке «Поділля».

Тож жереб звів «Епіцентр» з «Прикарпаттям» (обидві команди виступають у першій лізі), а «Агробізнес» - ФК «Миколаїв», амторським клубом з Львівської області, який у другому раунді здолав із рахунком 1:0 чернівецьку «Буковину».

Свої кубкові поєдинки команди з Хмельниччини проведуть у гостях. Попередньо, ці матчу пройдуть 15 серпня. До наступного етапу вийдуть ті, хто виграють ці матчі. Зауважтимо, що далі в боротьбу Кубок України вступлять вісім клубів Прем'єр-ліги (9—16 за рейтингом).

А вже 6 серпня у чемпіонаті України в першій лізі пройдуть матчі 2 туру. «Агробізнес» у Волочиську прийматиме харківський «Металіст» (о 15:30), «Поділля» в Хмельницькому о 16:30 зіграє з «Нивою» із Бузової Київської області, а «Епіцентр» на виїзді зустрінеться з ФК «Хуст» (гра запланована на 16:30).

Читайте також - Кубок України з футболу: не всі представники Хмельниччини пройшли до наступного етапу (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую