ye-logo.v1.2

Регбі. Хмельницька «Оболонь» очолила чемпіонат

Спорт 2121

Хмельничани, після двох матчів у Феодосії, стали одноосібними лідерами чемпіонату України з регбі-15 в вищій лізі групи «А»

Замість одного виїзного матчу проти феодосійського клубу «Море», «оболонівці» провели два. Хмельничани пішли на поступки кримчанам, які попросили «Оболонь» зіграти в Феодосії не лише календарний матч, а й поєдинок наступного туру, який мав відбутися в Хмельницького 17 вересня. І обидві гри були за нашими. Спочатку «Оболонь», яка приїхала до Феодосії без декількох провідних регбістів, виграла з рахунком 31:3. Ця перемога стала принесла гостям ще одне додаткове очко до заліку, оскільки хмельничани змогли реалізувати 6 спроб. Заробила «Оболонь» бонус і в другому матчі, оскільки наші регбісти занесли 5 спроб. Ну, а перемогли «Море» з рахунком 36:0.
Отже хмельничани, після трьох матчів, мають в своєму активі 15 очок. А тому «Оболонь» одноосібно очолило турнірну таблицю в групі «А». А свій наступний поєдинок подоляни проведуть 2 жовтня в Тирасполі проти «Динамо-Центр». Нагадаємо, матч у Хмельницькому між цими командами завершився перемогою «Оболоні» з рахунком 40:17.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую