ye-logo.v1.2

Футбол. Поразки «Поділля» і «Агробізнеса» та вольова нічия «Епіцентра»

Спорт 1536
Олександр Цибульник забиває другий поспіль матч, але цього разу його голу виявилося не достатньо, щоб Поділля здобуло залікові очки
Олександр Цибульник забиває другий поспіль матч, але цього разу його голу виявилося не достатньо, щоб Поділля здобуло залікові очки. Фото: з архіву

У першій лізі чемпіонату України пройшли матчі 8 туру.

Усі клуби з Хмельниччині свої поєдинки чергового туру в першому дивізіоні проводили на виїзді. «Поділля» у Львові грало з «Карпатами», «Агробізнес» - у Чернівцях із «Буковиною», а «Епіцентр» - в Івано-Франківську з «Прикарпаттям».

Кам'янець-Подільський «Епіцентр» із перших хвилин матч із «Прикарпаттям» захопив ініціативу, але втілити її в бодай один гол не зміг. Натомість, на 20 хвилині івано-франківці дещо несподівано забили. До того ж, м'яч став трохи курйозним – адже після навісу від кутового прапорця він влучив у голову капітана кам'янчан Андрія Беженара та опинився воротах гостей. А вже через шість хвилин господарям вдалося подвоїти успіх – цього разу забив саме гравець «Прикарпаття» Микита Тітаєвський. Утім, «Епіцентру» вдалося ще до перерви відіграти один м'яч, коли на 44 хвилині результативно пробив Данило Кравчук.

У другому таймі футболісти з Кам'янця-Подільського змогли і зрівняти рахунок – на 74 хвилині забив Максим Гірний. А наприкінці поєдинку кам'янчани залишилися в меншості 0 другу жовту картку отримав Владислав Мороз. Але більше голів у цій грі не було – «Прикарпаття» - «Епіцентр» 2:2.

Була червона кратка і в грі «Карпати» - «Поділля». Щоправда, не гравцеві, а головному тренеру хмельничан Віталію Костишину. Щоправда, цьому передали кілька подій. Вже на 10 хвилині матчу львів'яни відкрили рахунок у матчі. Та згодом, на 26 хвилині, Олександр Цибульник зрівняв рахунок. Та вже в другому таймі на 62 хвилині матчу в ворота «Поділля» був призначений пенальті, що обурило Віталія Костишина і, швидше за все, за його емоційну поведінку арбітр матчу Дмитро Кузовлєв показав наставнику «Поділля» червону карту. Ну, а пенальті реалізував Павло Полегенько. Хмельничани намагалися врятуватися від поразки, але… «Карпати» - «Поділля» 2:1.

А в Чернівцях «Буковина» приймала волочиський «Агробізнес». І в цій грі все вирішив один гол, який на 27 хвилині забив Віталій Фарасєєнко. Усі спроби волочиської команди відігратися виявилися марними. «Буковина» - «Агробізнес» 1:0.

У 9 турі «Поділля» в Хмельницькому 22 вересня прийматиме «Буковину». А «Епіцентр» 23 вересня в Кам'янці-Подільському зіграє з «Нивою» з Бузової Київської області. «Агробізнес» свій матч також проведе 23 вересня. У Волочиськ завітає івано-франківське «Прикарпаття».

Читайте також: Спортсмен з Хмельницького Олександр Маковей завоював «золото» на Іграх нескорених-2023

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую