ye-logo.v1.2

Футбол. Матч за участі «Поділля»: три пенальті та чергова поразка

Спорт 1971
Поділля в 1 колі грало з Нивою з Бузової в Хмельницькому і тоді поступилося 0:2. Тепер зіграли на Київщині - і знову сильнішими були бузівчани
Поділля в 1 колі грало з Нивою з Бузової в Хмельницькому і тоді поступилося 0:2. Тепер зіграли на Київщині - і знову сильнішими були бузівчани. Фото: з архіву

У першій лізі завершився 11 тур.

Сьогодні, 8 жовтня, завершилися поєдинки 11 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі групі «А», в якій виступають три команди з Хмельниччині. Волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» свої ігри  провели раніше («Агробізнес» переграв «Металіст», а «Епіцентр» - «Хуст»), а ось хмельницьке «Поділля» нині зіграло в Бучі Київської області проти «Ниви» з Бузової.

Вже на сьомій хвилині матчу господарі поля відкрили рахунок - Владислав Нехтій пробив у правий нижній кут від Дмитра Непогодова з метрів 20-ти, м'яч, відскочивши від газону, перелетів руки голкіпера хмельничан і рахунок став 1:0. А вже на 19 хвилині «Нива» могла збільшити свою перевагу, коли Валерій Болденков порушив правила у власному штрафному майданчику і арбтір призначив пенальті. Та удар Михайла сергійчука прийняла на себе стійка воріт «Поділля».

А вже на 31 хвилині хмельничани могли зрівнювати рахунок, коли на ударну позицію вивели Максима Войтіховського. Але голкіпер «Ниви» зміг врятувати свою команди післля потужного удару форварда «Поділля». Утім, на 36 хвилині й він був безсилим, коли в штафному майданчику бузівчан «завалили» Вотійховського і тепер пенальті призначили у ворота господарів. Ярослав Доброхотов реалізував одинадцятиметровий і рахунок став 1:1.

Але в другому таймі на 57 хвилині матчу Болденков знову порушив правила, і знову у ворота «Поділля» призначили пенальті. Цього разу його реалізував Данило Книш – 2:1.

Хмельничани намагалися врятуватися від поразки, але створити реальну загрозу, яку б втілили у гол – не змогли. Отож, «Поділля» поступилося, зазнавши четвертої поразки в сезоні та збільшивши свою безвиграшну серію до чотрьох поспіль матчів.

Після 11 турів команди з Хмельниччини мають наступні здобутки. «Агробізнес» та «Епіцентр» із 16 очками ділять між собою 3 та 4 позиції в турнірній таблиці, а «Поділля» з 9 балами йде на передостанній 9 сходинці.

Вже у 12 турі відбудеться подільське дербі – 13 жовтня в Волочиську «Агробізнес» прийматиме «Епіцентр». А ось «Поділля» свій матч проведе 15 жовтня в Хмельницькому, коли прийматиме харківський «Металіст», який посідає останню 10 сходинку в турнірній таблиці.

Читайте також: Бокс. Хмельничани вибороли три нагороди в Болгарії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую