ye-logo.v1.2

Футзал: «Спортлідер+» проявив гостинність

Спорт 2427

Хмельницький міні-футбольний клуб, який вже в жовтні дебютує в чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги, провів спаринг із житомирським «Контингентом», який у минулому сезоні посів шосте місце у першолігових змаганнях.

І вже в першому таймі гості першими відкрили рахунок у грі, але хмельничанам вдалося відігратися до перерви. Голом у ворота «Контингенту» відзначився екс-гравець «Поділля-УМВС» Вадим Рефель. У другому таймі гравці «Спортлідеру+» змогли не лише гідно протистояти досвідченішому супернику, а й двічі забити. Спочатку житомирянам забив Дмитро Михайленко, а потім успіх команди подвоїв іще один колишній футзаліст «Поділля-УМВС» Микола Сохорук. Однак саме брак досвіду завадив хмельничанам втримати перемогу. За дві хвилини, які залишалися до фінального свистка, «Контингент» двічі відзначився у воротах «Спортлідера+» і матч завершився з рахунком 3:3.

За словами граючого тренера хмельницького клубу Артема Гласа, попереду на команду очікують іще декілька товариських матчів. А вже 22 жовтня «Спортлідер+» в Черкасах зіграє свій перший офіційний матч у першій лізі. Вдома ж хмельничани відкриють новий сезон 29 жовтня матчем проти команди «Київ-Уніспорт».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую