ye-logo.v1.2

Спецпризначенець Артур Гончаренко став срібним призером Чемпіонату світу з універсального бою

Спорт 1093
Хмельничанин виборов «срібло» у ваговій категорії до 85 кілограмів
Хмельничанин виборов «срібло» у ваговій категорії до 85 кілограмів. Фото: сектору комунікації поліції у Хмельницькій області

Боєць роти поліції особливого призначення з Хмельницького виступав у складі збірної України.

З 26 по 31 жовтня у Тбілісі – столиці Грузії, проходив Чемпіонат світу з універсального бою. У складі збірної України до змагань долучився боєць роти поліції особливого призначення в Хмельницькій області Артур Гончаренко. Хмельничанин виборов «срібло» у ваговій категорії до 85 кілограмів, його перемога додалася до успішного виступу на Чемпіонаті світу з універсального бою української збірної, яка посіла друге загальнокомандне місце.

Про досягнення свого колеги повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області, а також нагадали, що навесні цього року старший лейтенант поліції Артур Гончаренко став переможцем Чемпіонату України з універсального бою. І саме ця перемога дала йому путівку на Чемпіонат світу, який і проходив у Грузії.

Загалом у чемпіонаті брали участь представники 35 країн світу, Україна посіла у змаганнях друге загальнокомандне місце. Фото: пресслужби обласної поліції

«Керівництво та увесь особовий склад поліції Хмельниччини вітає Артура з таким високим спортивним досягненням та бажає подальших успіхів як у спорті, так і на службі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Волейбол. Долю єврокубкового матчу «Епіцентру-Подолян» вирішив «золотий сет»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую